Povezane vesti

Smajlovićeva o ponoševoj izjavi: Vučićeva reakcija povodom situacije u Ukrajini nije preterana, ceo svet zakazuje sednice…

Smajlovićeva o ponoševoj izjavi: Vučićeva reakcija povodom situacije u Ukrajini nije preterana, ceo svet zakazuje sednice…

Večernje novosti 23.02.2022
Foto: Printskrin - Već u ponedeljak se ispostavilo da ne da nije preterana reakcija, već sad ceo svet zakazuje sednice svojih saveta - kazala je Smajlovićeva, gostujući na Televiziji Pink. LJILJANA SMAJLOVIĆ: IZNENAĐENA SAM REAKCIJOM PONOŠA! - o… »
Smajlovićeva poručila: Sumnjičava sam prema Ponošu - Postojanje NATO već predstavlja pretnju, a kamoli to koketiranje sa…

Smajlovićeva poručila: Sumnjičava sam prema Ponošu - Postojanje NATO već predstavlja pretnju, a kamoli to koketiranje sa…

Večernje novosti 23.02.2022
Foto: Printskrin/TV Pink - Veoma sam sumnjičava kad su njegove simpatije prema NATO-u u pitanju! On kaže da ne želi da odlučuje u ime budućih generacija... Za mene postojanje NATO-a već predstavlja pretnju, a kamoli to koketiranje sa idejom da li bi… »
Oglasila se Ljiljana SMAJLOVIĆ: "Iznenađena sam reakcijom Ponoša" (video)

Oglasila se Ljiljana SMAJLOVIĆ: "Iznenađena sam reakcijom Ponoša" (video)

Srbija danas 23.02.2022
Saziv sednice Saveta za nacionalnu bezbednost nije bio "drama". Novinarka Ljiljana Smajlović oglasila se povodom nedavnih izjava Zdravka Ponoša da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "drami pred izbore" nakon njegovog poziva sa se sazove sednica Saveta… »

Vesti dana »