Повезане вести

Смајловићева поручила: Сумњичава сам према Поношу - Постојање НАТО већ представља претњу, а камоли то кокетирање са…

Смајловићева поручила: Сумњичава сам према Поношу - Постојање НАТО већ представља претњу, а камоли то кокетирање са…

Вечерње новости 23.02.2022
Фото: Принтскрин/ТВ Пинк - Веома сам сумњичава кад су његове симпатије према НАТО-у у питању! Он каже да не жели да одлучује у име будућих генерација... За мене постојање НАТО-а већ представља претњу, а камоли то… »
Смајловићева о поношевој изјави: Вучићева реакција поводом ситуације у Украјини није претерана, цео свет заказује седнице…

Смајловићева о поношевој изјави: Вучићева реакција поводом ситуације у Украјини није претерана, цео свет заказује седнице…

Вечерње новости 23.02.2022
Фото: Принтскрин - Већ у понедељак се испоставило да не да није претерана реакција, већ сад цео свет заказује седнице својих савета - казала је Смајловићева, гостујући на Телевизији Пинк. ЉИЉАНА СМАЈЛОВИЋ: ИЗНЕНАЂЕНА САМ… »
Огласила се Љиљана СМАЈЛОВИЋ: "Изненађена сам реакцијом Поноша" (видео)

Огласила се Љиљана СМАЈЛОВИЋ: "Изненађена сам реакцијом Поноша" (видео)

Србија данас 23.02.2022
Сазив седнице Савета за националну безбедност није био "драма". Новинарка Љиљана Смајловић огласила се поводом недавних изјава Здравка Поноша да председник Србије Александар Вучић "драми пред изборе" након његовог позива са се… »

Вести дана »