Povezane vesti
Zdravko Ponoš ponovo potvrdio: Bio sam jasan, u Srebrenici se dogodio genocid! (video)
Srbija danas 23.02.2022
Đilasov kandidat još jednom potvrdio svoj stav. Zdravko Ponoš, kadidat za predsednika Srbije na predstojećim izborima iz redova koalicije okupljene oko lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, još jednom je potvrdio svoj stav da su Srbi počinili… »
Đilasov kandidat nastavlja da kanali Srbiju Ponoš za Al Džaziru: Bio sam jasan, u Srebrenici je počinjen genocid!
Alo 23.02.2022
Kandidat Dragana Đilasa i Marinike Tepić, Zdravko Ponoš, ponovio je u intervjuu za Al Džaziru da se, kako on kaže, u Srebrenici dogodio genocid. Ponoš je bio pritisnut da se izjasni o događajima iz devedesetih, Radovanu Karadžiću, Ratku Mladiću i… »
Vesti dana »

Apel urednika u United media nakon neočekivane smene čelnih ljudi UG
Radar pre 1 satjoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Ne smiruje se u Novom Sadu: U Skupštini grada na ivici tuče
Nova pre 16 minutajoš 37 povezanih

Vučić: Jusein Bolt prvi zvanični ambasador izložbe Ekspo 2027. u Beogradu; Bolt: Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo
Insajder pre 1 satjoš 61 povezana

Privedeni student osumnjičen za četiri krivična dela koja nemaju veze sa protestom
NoviSad.com pre 2 satajoš 21 povezana

Ministar Đurić: Srbija prva zemlja iz ovog dela sveta koja je sprovela delimičnu evakuaciju iz Izraela
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih