Povezane vesti
Predsednica opštine Ruma uvodi novu praksu: Celo rukovodstvo jednom mesečno izvodi pred privrednike
Kurir 23.02.2022
Aleksandra Ćirić nakon samo tri meseca od imenovanja na funkciju predsednice opštine Ruma, brojnim novinama koje je uvela u upravljanje gradom, naišla je na pozitivne reakcije svojih sugrađana. Podsetimo, prvog dana kada je preuzela upravljačku poziciju… »
Promene u rumi: Niko više nema pravo da službene automobile koristi u privatne svrhe
Večernje novosti 23.02.2022
Foto: Instagram/predsednikopstine - Niko više nema pravo da službene automobile koristi u privatne svrhe. Naložila sam da se svi službeni automobili parkiraju u 15 sati i da se svi ključevi donesu u moju kancelariju. Saradnici spremaju novi pravilnik o… »
Predsednica opštine Ruma uvodi novu praksu Celo rukovodstvo jednom mesečno izvodi pred privrednike
Alo 23.02.2022
Posle brojnih novina koje je uvela u funkcionisanje lokalne samouprave predsednica opštine Ruma je upravljanje opštinom podigla na viši nivo. Aleksandra Ćirić nakon samo tri meseca od imenovanja na funkciju predsednice opštine Ruma oduševila je celu… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane