Povezane vesti
Urednica BBC Ukrajina: Spakovala sam torbe, uzela sina za ruku i napustili smo Kijev
Južne vesti 25.02.2022
Marta Shokalo Probudila sam se u tri ujutru, proverila vesti i shvatila da sin i ja moramo da napustimo Kijev. Tenkovi su jurišali na Kijev sa severa, ali i iz drugih pravaca. Bilo je jasno da ruska vojska pokušava da opkoli grad i da će uskoro ući u… »
Urednica BBC Ukrajina: Spakovala sam torbe, uzela sina za ruku i napustili smo Kijev
BBC News 25.02.2022
Marta Šokalo, urednica BBC Ukrajine, opisuje kako je donela odluku da napusti glavni grad i utočište potraži na selu. Probudila sam se u tri ujutru, proverila vesti i shvatila da sin i ja moramo da napustimo Kijev. Tenkovi su jurišali na Kijev sa severa… »
Reporterka N1 u koloni za evakuaciju iz Kijeva: Ljudi i pešice beže
N1 Info 25.02.2022
Novinarska ekipa N1 evakuisala se iz Kijeva. "Tri sata bila su nam potrebna za 15 kilometara, na autoputu tri trake su u potpunosti zakrčene automobilima, a vide se i ljudi koji pešice idu ka zapadu", navela je reporterka N1 Ana Mlinarić. Ona kaže da od… »
Vesti dana »

Kako je izgledala velika vojna parada u Pekingu: Učestvovalo više od 10.000 vojnika (VIDEO)
Euronews pre 11 minutajoš 42 povezane

FOTO Đoković se oglasio citatom iz „Nebeske udice“ koji znaju svi u Srbiji: Odmah je reagovala Monika Seleš
Nova pre 11 minutajoš 81 povezana

Posle sunčanog jutra biće potrebni kišobrani, temperatura do 29 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 56 minutajoš 12 povezanih

Putnički vozovi kasne u Rostovskoj oblasti, dron se srušio na jednoj od stanica
RTV pre 1 satjoš 4 povezane