Povezane vesti
19 Godina ide kod psihoterapeuta Marija Šerifović: Ne želim da mi porodica ili okruženje diktira koga ću da volim
Večernje novosti 26.02.2022
Foto: Instagram - Imam svog terapeuta već 19 godina jer je važno održavati mentalno zdravlje. To što živimo u Srbiji gde je tabu tema odlazak kod terapeuta jer vas tada svrstavaju u lude, to je fuj stav. Imam svoju doktorku, a možda je ona kriva što… »
19 Godina idem kod psihoterapeuta, neću da mi niko diktira koga ću da volim! Marija Šerifović ogolila dušu o svom opredeljenju…
Kurir 26.02.2022
Pevačica Marija Šerifović (37) otvoreno je govorila o tome koliko su je njeni izbori u životu koštali, zašto se nikada nije pokajala što je odlučila da otvoreno govori o svojoj seksualnoj orijentaciji, ali i zbog čega ljudi pogreše kada je dožive kao… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Puška, figura na krovu i nagrada od 100.000 dolara za informaciju o osumnjičenom
BBC News pre 29 minutajoš 26 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 24 minutajoš 20 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 14 minutajoš 20 povezanih

Lidija je došla, ali Ceca ne! Poznato zašto je samo sestra pevačice bila na punoletstvu ćerke Saše Matića
Alo pre 1 satjoš 13 povezanih