Повезане вести
19 Година иде код психотерапеута Марија Шерифовић: Не желим да ми породица или окружење диктира кога ћу да волим
Вечерње новости 26.02.2022
Фото: Инстаграм - Имам свог терапеута већ 19 година јер је важно одржавати ментално здравље. То што живимо у Србији где је табу тема одлазак код терапеута јер вас тада сврставају у луде, то је фуј став. Имам своју докторку, а… »
19 Година идем код психотерапеута, нећу да ми нико диктира кога ћу да волим! Марија Шерифовић оголила душу о свом опредељењу…
Курир 26.02.2022
Певачица Марија Шерифовић (37) отворено је говорила о томе колико су је њени избори у животу коштали, зашто се никада није покајала што је одлучила да отворено говори о својој сексуалној оријентацији, али и због чега људи… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара?! Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Решетка пре 6 сатијош 11 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 8 сатијош 3 повезане
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 4 сатијош 29 повезаних