Povezane vesti
Oglasila se drugarica Tare Simov: Ša je za mene mator čovek!
Svet plus 27.02.2022
Oglasila se drugarica Tare Simov i raskrinkala repera! Nenad Aleksić Ša je za mene mator čovek! Tara Simov i Nenad Aleksić Ša imaju jednu od najturbulentnijih veza u Zadruzi, a već par dana imaju nenormalne svađe pa su tako sinoć oboje odlučili… »
Ša je za mene mator čovek, odvratno je! Oglasila se Tarina drugarica koju su spajali sa Ša, ispljuvala repera!
Kurir 27.02.2022
Publika "Zadruge 5" poslednjih nekoliko dana mogla je da isprati neke od najburnijih svađa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, posle kojih su oboje odlučili da zauvek stave tačku na svoj odnos. Međutim, u emisiji "Pitanja novinara" ponovo došlo do… »
Vesti dana »

Novosađani protestuju ispred Prekršajnog suda zbog hapšenja profesora, studenta i srednjoškolaca (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 26 minutajoš 76 povezanih

Profesori koji blokiraju raskrsnicu kod Vlade u 17 časova saopštavaju odluku šta će i kako dalje
Nova pre 2 satajoš 48 povezanih

Ujedinjeni za Kosjerić će podneti najmanje dva prigovora zbog glasanja lica van biračkog spiska
Insajder pre 1 satjoš 8 povezanih

Poslanici u nastavku skupštinske rasprave o medijskim zakonima, nabavci aviona Rafal, ekologiji
Beta pre 6 minutajoš 28 povezanih

Moskva: Sutra razmena ranjenih ratnih zarobljenika sa Kijevom
Novi magazin pre 1 satjoš 14 povezanih