Povezane vesti
VIDEO Novi snimak brutalne tuče „grobara“ i „delija“ pred početak derbija
Nova 28.02.2022
Crvena zvezda je savladala Partizan sa 2:0 u 166. večitom derbiju, a susret je imao uvertiru u navijačkom obračunu ispred stadionA. Kao ni mnogi prethodni, ni ovaj nije prošao bez sukoba navijača, a na jednom snimku vidi se haos kada su krenuli… »
Stanković posle derbija: U Partizanu rade ozbiljan posao, ali mi smo se baš dobro spremili!
Večernje novosti 27.02.2022
Foto: M. Vukadinović Podsetimo, Crvena zvezda je savladala Partizan u prilično burnom 166. večitom derbiju, posle čega je Stanković izjavio sledeće za TV Arena sport: - Nije još pobeda sezone, ali ja sam i pre utakmice govorio da su momci spremni… »
Crno-bela pobeda: Partizan jeste izgubio derbi, ali je dobio ono što je godinama čekao! (video)
Večernje novosti 27.02.2022
foto: AP Podsetimo, Crvena zvezda je savladala Partizan u prilično burnom 166. večitom derbiju, a na toj utakmici, posle dugo, dugo vremena, svi navijači kluba iz Humske bili su zajedno. I to nije bilo sve. Ne samo da ovoga puta nije bilo grupa… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 2 satajoš 1 povezana