Повезане вести
ВИДЕО Нови снимак бруталне туче „гробара“ и „делија“ пред почетак дербија
Нова 28.02.2022
Црвена звезда је савладала Партизан са 2:0 у 166. вечитом дербију, а сусрет је имао увертиру у навијачком обрачуну испред стадионА. Као ни многи претходни, ни овај није прошао без сукоба навијача, а на једном снимку види се хаос… »
Станковић после дербија: У Партизану раде озбиљан посао, али ми смо се баш добро спремили!
Вечерње новости 27.02.2022
Фото: М. Вукадиновић Подсетимо, Црвена звезда је савладала Партизан у прилично бурном 166. вечитом дербију, после чега је Станковић изјавио следеће за ТВ Арена спорт: - Није још победа сезоне, али ја сам и пре утакмице говорио да… »
Црно-бела победа: Партизан јесте изгубио дерби, али је добио оно што је годинама чекао! (видео)
Вечерње новости 27.02.2022
фото: АП Подсетимо, Црвена звезда је савладала Партизан у прилично бурном 166. вечитом дербију, а на тој утакмици, после дуго, дуго времена, сви навијачи клуба из Хумске били су заједно. И то није било све. Не само да овога пута… »
Вести дана »
Окупљања поводом годину дана блокада: Део студената Правног факултета пружио подршку глумцима у Народном позоришту
Еуроневс пре 22 минутајош 26 повезаних
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 40 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 3 сатајош 27 повезаних
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 11 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане