Povezane vesti

Ogolio dušu u potresnoj ispovesti! Ša progovorio o bivšoj ženi Ivani i kajanju koje ga i dalje muči, pa imao da poruči…

Ogolio dušu u potresnoj ispovesti! Ša progovorio o bivšoj ženi Ivani i kajanju koje ga i dalje muči, pa imao da poruči…

Alo 28.02.2022
Bez dlake na jeziku o svemu što je bilo i kroz šta prolazi. U toku emisije "Zadruga - Specijal" naredni gost kojeg u Šiša baru intervjuiše voditelj Darko Tanasijević je Nenad Aleksić Ša koji je otvorio dušu o odnosu sa Tarom Simov i priznao da li… »
Naš odnos nikada više neće biti isti! Zola ogolio dušu o odnosu sa Osmakčićem, pa otkrio da li ima emocije prema Neveni!

Naš odnos nikada više neće biti isti! Zola ogolio dušu o odnosu sa Osmakčićem, pa otkrio da li ima emocije prema Neveni!

Alo 28.02.2022
Nema ništa od kumstva. U toku emisije "Zadruga - Specijal" naredni gost kojeg u Šiša baru intervjuiše voditelj Darko Tanasijević je Lazar Čolić Zola koji je pričao o odnosu sa Markom Osmakčićem i tome što ga je izdao kao prijatelja! Takođe… »
Neću da me iko pravi budalom! Anđelo Ranković opleo po Ani i otkrio šta misli o Anđeli Đuričić

Neću da me iko pravi budalom! Anđelo Ranković opleo po Ani i otkrio šta misli o Anđeli Đuričić

Alo 28.02.2022
Voli njanjave devojke. U toku je emisija "Zadruga - Specijal". Sledeći gost kojeg u Šiša baru intervjuiše voditelj je Anđelo Ranković koji je pričao o svojoj vezi sa Anom Jovanović. - Mnogima je zanimljiv tvoj i Anin odnos za koji je Mensur rekao… »
On je nju ostavio zbog mene! Ana obelodanila sve detalje odnosa sa Mensurom, pa priznala da se hladi od Anđela!

On je nju ostavio zbog mene! Ana obelodanila sve detalje odnosa sa Mensurom, pa priznala da se hladi od Anđela!

Alo 28.02.2022
Sigurna u sebe! U toku emisije "Zadruga - Specijal" naredni gost kojeg u Šiša baru intervjuiše voditelj Darko Tanasijević je Ana Jovanović koja je ispričala detalje hlađenja ljubavne veze nje i Anđela Rankovića. Takođe se dotakla i Mensura… »

Vesti dana »