Повезане вести
САД протерују 12 чланова руске мисије при УН
РТВ 01.03.2022
ЊУЈОРК - Сједињене Америчке Државе наредиле су да 12 службеника руске мисије при УН напусте земљу до 7. марта, изјавио је стални представник Русије при Светској организацији Василиј Небензја. "Речено нам је да је 12 људи из… »
Небензја: Русија ће одговорити на протеривање 12 дипломата
Блиц 01.03.2022
Русија ће одговорити на одлуку САД о протеривању 12 дипломата из руске мисије при Уједињеним нацијама, изјавио је данас стални представник Русије у УН Василиј Небензја. "Сигуран сам да ће уследити одговор јер је то дипломатска… »
Због ескалације у Украјини: У Русију стигло више од 11.000 избеглица из Донбаса, амбасадор Небензја поручио УН - кривицу за то…
Вечерње новости 01.03.2022
Фото: Тањуг - Тренутно се у Русији налази преко 110.000 избеглица из Донбаса који су морали да напусте своје домове након што је Кијев поново покушао да реши проблем на југоистоку своје земље војним путем упркос Минским… »
Руски амбасадор: САД избацују 12 чланова руске дипломатске мисије при УН
Данас 28.02.2022
Дванаест чланова руске дипломатске мисије у Ујдињених нација добили су наређене да напусте САД пре краја марта, рекао је данас руски амбасадор при УН Василиј Небензија на конференцији за новинаре. Амбасадор је пре почетка… »
"Управо сам добио информацију!" Небензја открио - Американци предузели нови непријатељски корак према Русији
Вечерње новости 28.02.2022
Фото: АП Пхото/Јохн Минцхилло - Управо сам добио информацију да су америчке власти учиниле још један непријатељски корак према руској мисији при УН грубим кршењем обавеза из Споразума о земљи домаћину. Рекли су нам да 12 људи… »
Вести дана »
Муп се огласио у вези двоструког убиства Једна особа је приведена и ради се на расветљавању крвопролића
Ало пре 11 минутајош 13 повезаних
Пао авион код аеродрома Биково, једна особа погинула, једна тешко повређена
Данас пре 7 сатијош 1 повезана