Povezane vesti
Sandra, pa ti si zaljubljena? Rešićka kroz suze konačno otkrila emocije prema Dejanu: Neka me optuže za sve!
Alo 01.03.2022
Sandra priznala da je povređena. U toku je emisije "Pretres nedelje", voditelj je pokrenuo temu o odnosu Sandre Rešić i Dejana Dragojević ,pa reč dao upravo njoj. Printscreen - U petak uveče su stigle neke stvari njemu, ja sam samo rekla: da li može malo… »
Prekid prijateljstva?! Marko Đedović očitao Dejanu bukvicu zbog svog ponašanja i ponizio ga pred milionima!
Alo 01.03.2022
Ovo mu definitivno neće oprostiti. Sinoć u toku emisije "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu o odnosu Sandre Rešić i Dejana Dragojević, a prvi je reč dobio Marko Janjušević Janjuš. - Prvenstveno, početak njihovog druženja, nju… »
Vesti dana »
Polemika o slučaju Senjak na sednici skupštinskog odbora: Šta je rekao ministar Dačić, a šta su pitali poslanici? (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 36 povezanih
[POSLEDNJA VEST] Udes helikoptera Helikopterske jedinice MUP-a: Tvrđe sletanje Gazele nakon tehničkog kvara, posada nepovređena
Tango Six pre 2 satajoš 43 povezane
N1, Nova i Radar: Uređivačka politika ostaje nezavisna i bez pritisaka
Radio 021 pre 4 satijoš 31 povezana
Čačak čeka tehničku vodu, iz Robnih rezervi 330.000 flašica vode Moravičkom okrugu
RTS pre 3 minutajoš 43 povezane