Повезане вести

Вучић: Хрватска има право да подиже борбену готовост, нама то не пада на памет

Вучић: Хрватска има право да подиже борбену готовост, нама то не пада на памет

Политика 01.03.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је право Хрватске да подиже борбену готовост својих оружаних снага, али и додао да Србији „не пада на памет” да такве ствари ради. „Нека раде свој посао, ми немамо разлога да… »
Огромни притисци на Србију, верујем да ћемо успети да одолимо

Огромни притисци на Србију, верујем да ћемо успети да одолимо

РТВ 01.03.2022
КУЗМИН - Огромни су притисци на Србију, и биће много тешко издржати их, поручио је данас председник Александар Вучић, али и изразио уверење да ће наша земља успети да одоли свим тим притисцима, да сачува земљу, неукаљаног… »
"Лепо што пленковић прати ситуацију" Вучић: Требало је да га позовем на отварање радова на ауто-путу, сигурно би био радостан…

"Лепо што пленковић прати ситуацију" Вучић: Требало је да га позовем на отварање радова на ауто-путу, сигурно би био радостан…

Вечерње новости 01.03.2022
Фото: Тањуг/Јадранка Илић - То је њихово право. Нека раде свој посао. Ми немамо разлог да подижемо борбену готовост. Не радимо то представе ради - поручио је он. На питање да прокоментарише изјаву премијера Хрватске Андреја… »
Вучић: Придружићемо се одлукама УН о кршењу територијалног интегритета Украјине, за санкције не

Вучић: Придружићемо се одлукама УН о кршењу територијалног интегритета Украјине, за санкције не

Нови магазин 01.03.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће се Србија прикључити свим одлукама Генералне скупштине УН о кршењу територијалног интегритета Украјине у сукобу са Русијом, али да ће одбити све оне које се односе на… »
Вучић: Деоница будућег аутопута Београд – Сарајево готова до краја 2023. године

Вучић: Деоница будућег аутопута Београд – Сарајево готова до краја 2023. године

Нова 01.03.2022
Деоница будућег аутопута Београд - Сарајево од Сремске Раче до Кузмина биће завршена до краја следеће године, рекао је председник Србије Александар Вучић уочи обележавања почетка радова на тој деоници, на локацији изградње… »
Вучић: Огромни су притисци на Србију, не подижемо борбену готовост

Вучић: Огромни су притисци на Србију, не подижемо борбену готовост

Вести онлине 01.03.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је право Хрватске да подигне борбену готовост своје војске, али да Србија то неће учинити. – Немамо разлога да подижемо борбену готовост – рекао је Вучић и додао да то никада не… »
Вучић: Хрватска може да диже борбену готовост, ми то нећемо радити

Вучић: Хрватска може да диже борбену готовост, ми то нећемо радити

Нова 01.03.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је право Хрватске да подигне борбену готовост своје војске, али да Србија то неће учинити. „Немамо разлога да подижемо борбену готовост“, рекао је Вучић и додао да то никада не… »

Вести дана »