Povezane vesti
Ko je žena predsednika Zelenskog? Olena je jedna od najuticajnijih žena u Ukrajini, na mrežama je prati 2 miliona ljudi
Mondo 01.03.2022
Olena Zelenska smatra se jednom od najuticajnijih žena u Ukrajini. Olena Zelenska smatra se jednom od najuticajnijih žena u Ukrajini. Tokom trenutne situacije u Ukrajini svetski mediji su se usresredili na jednu osobu, a to je predsednik Zelenski, lider… »
Spletom nesrećnih okolnosti našla se u centru pažnje Prva dama Ukrajine čvrsto stala uz supruga Volodimira Zelenskog, a evo…
Alo 01.03.2022
"Danas neću paničiti i plakati. Biću smirena i samouverena. Moja deca me gledaju. Biću pored njih. I pored mog muža. Olena Zelenski, prva dama Ukrajine, spletom nesrećnih okolnosti kojima se niko nije nadao u 21. veku, dospela je u središte interesa… »
Vesti dana »
Aleksić: Ko je štitio Milića i zašto nema izveštaja o njegovom radu?
Pravda pre 3 satajoš 36 povezanih
Direktor policije: Na trenažnom letu se srušio helikopter, piloti nemaju ozbiljnije povrede
Sputnik pre 3 satajoš 43 povezane
Kolegijum Nova.rs o prodaji ANN: Mi smo garant uređivačke politike, dok smo tu neće biti promena
Cenzolovka pre 3 satajoš 31 povezana
Neočekivan obrt u Nemačkoj: Nezaposlenost pada, a kriza se ne smiruje
B92 pre 15 minutajoš 36 povezanih
Budućnost u robotima, sadašnjost bez vode: Zastarela infrastruktura ostavlja gradove bez osnovnog snabdevanja (VIDEO)
Insajder pre 9 minutajoš 43 povezane