Повезане вести
Пукла сам, све ми се скупило! Мима након скандала, оголила душу пред свима, цимери остали без текста!
Ало 01.03.2022
Кап која је прелила чашу! Милана Мима Шарац је у току породичног састанка коментарисала однос са Николом Грујићем Грујом, као и наводе да јој је Љиља поручила да чека певача код куће. - Кап која је прелила часу, пукла сам… »
Осрамотила сам себе и њега! Мима отворила душу и проговорила о својим емоцијама према Груји, а његова рекација шокирала је…
Ало 01.03.2022
Све је обелодањено! У наставку породичног састанка о међуљудским односима, овонедељни вођа Ненад Алексић Ша је реч дао Лепом Мићи који је подигао Миму Шарац и Николу Грујића Грују како би прокоментарисали њихов однос после… »
Вести дана »
Настављена седница Скупштине, посланици расправљају о кандидатима за чланове Савета РЕМ
Бета пре 33 минутајош 50 повезаних
Нови Сад: Приведени активисти пуштени после саслушања, поступак се наставља редовно
Бета пре 1 сатјош 41 повезана
Гунвор повлачи понуду за куповину имовине Лукоила, укључујући фирме у Србији, након америчких санкција
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане
"Улог веома висок" Сијарто: Мађарска у потпуности подржава Трампове мировне напоре
Вечерње новости пре 23 минутајош 28 повезаних