Повезане вести
Пукла сам, све ми се скупило! Мима након скандала, оголила душу пред свима, цимери остали без текста!
Ало 01.03.2022
Кап која је прелила чашу! Милана Мима Шарац је у току породичног састанка коментарисала однос са Николом Грујићем Грујом, као и наводе да јој је Љиља поручила да чека певача код куће. - Кап која је прелила часу, пукла сам… »
Осрамотила сам себе и њега! Мима отворила душу и проговорила о својим емоцијама према Груји, а његова рекација шокирала је…
Ало 01.03.2022
Све је обелодањено! У наставку породичног састанка о међуљудским односима, овонедељни вођа Ненад Алексић Ша је реч дао Лепом Мићи који је подигао Миму Шарац и Николу Грујића Грују како би прокоментарисали њихов однос после… »
Вести дана »
УЖИВО Избори у Мионици, Неготину и Сечњу: Неправилности у свим местима, посматрачи Црте се повукли из Мионице, ПроГлас указује на насилну природу режима (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 34 минутајош 100 повезаних
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са падавинама и упозорењем на поледицу
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних
Селектор Алимипијевић одредио играче за утакмицу против Босне у квалификацијама за СП
Радио сто плус пре 3 сатајош 31 повезана