Povezane vesti
Pukla sam, sve mi se skupilo! Mima nakon skandala, ogolila dušu pred svima, cimeri ostali bez teksta!
Alo 01.03.2022
Kap koja je prelila čašu! Milana Mima Šarac je u toku porodičnog sastanka komentarisala odnos sa Nikolom Grujićem Grujom, kao i navode da joj je Ljilja poručila da čeka pevača kod kuće. - Kap koja je prelila času, pukla sam, skupilo mi se. U tom trenutku… »
Osramotila sam sebe i njega! Mima otvorila dušu i progovorila o svojim emocijama prema Gruji, a njegova rekacija šokirala je…
Alo 01.03.2022
Sve je obelodanjeno! U nastavku porodičnog sastanka o međuljudskim odnosima, ovonedeljni vođa Nenad Aleksić Ša je reč dao Lepom Mići koji je podigao Mimu Šarac i Nikolu Grujića Gruju kako bi prokomentarisali njihov odnos posle poziva koji je Mima dobila… »
Vesti dana »

"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo ljuštura Davida kog sam poznavao"
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 4 satijoš 1 povezana

Građanima stižu lažne kazne sa saobraćajne prekršaje: Kragujevačka policija upozorava na SMS prevaru koja danima kruži
Kurir pre 8 minutajoš 1 povezana