Povezane vesti

Bacila magiju, zamračila me! Car i Dalila nastavili sukob, on pomenuo čuvenu kuglu, posle ovoga više ništa neće biti isto!

Bacila magiju, zamračila me! Car i Dalila nastavili sukob, on pomenuo čuvenu kuglu, posle ovoga više ništa neće biti isto!

Alo 03.03.2022
Sada je sve jasno! U toku je nastavak emisije "Pitanja gledala". Dalila Dragojević i Filip Car su napravili opšti haos u Beloj kući, a onda sukob nastavili u pušionici. - Ja sam tebe ostavio - rekao je Car. - Ja sam bila spremna na ovo, ti si… »
Šok! Ana otvoreno progovorila o svojim namerama prema Caru, nastao muk za crnnim stolom!

Šok! Ana otvoreno progovorila o svojim namerama prema Caru, nastao muk za crnnim stolom!

Alo 03.03.2022
Nije ovo očekivao. U toku je nastavak emisije "Pitanja gledala". Voditeljka Ivana Šopić je reč dala Filipu Caru. - Imam potrebu da kažem da Janjušu ne zameram ništa. Ja znam da je bilo 90 posto ukućana i da se tuku, ja bih ga pogodio šakom u… »
Volim je i dalje! Janjuš i Car progovorili o prijateljstvu koje su prekinuli zbog Maje, ona je glavni krivac za sve!

Volim je i dalje! Janjuš i Car progovorili o prijateljstvu koje su prekinuli zbog Maje, ona je glavni krivac za sve!

Alo 03.03.2022
Nikada je neće preboleti! U toku je nastavak emisije "Pitanja gledala". Voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Marku Janjuševiću Janjušu: Odakle ti pravo da zameraš Caru noćas, dečko odvajao tebe i Zolu, da li i dalje voliš Maju -… »
Ljudi imaju pravo da komentarišu! Dejan bez dlake na jeziku o Aleksandrinim pogledima prema Janjušu!

Ljudi imaju pravo da komentarišu! Dejan bez dlake na jeziku o Aleksandrinim pogledima prema Janjušu!

Alo 03.03.2022
Siguran u njenu ljubav. U toku je nastavak emisije "Pitanja gledala". Voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Dejanu Dragojeviću. Da li misliš da te Aleks koristi da napravi Janjuša ljubomornim - glasilo je u pitanju. - Ne, nije ona… »

Vesti dana »