Повезане вести

Шок! Ана отворено проговорила о својим намерама према Цару, настао мук за црнним столом!

Шок! Ана отворено проговорила о својим намерама према Цару, настао мук за црнним столом!

Ало 03.03.2022
Није ово очекивао. У току је наставак емисије "Питања гледала". Водитељка Ивана Шопић је реч дала Филипу Цару. - Имам потребу да кажем да Јањушу не замерам ништа. Ја знам да је било 90 посто укућана и да се туку, ја бих га… »
Бацила магију, замрачила ме! Цар и Далила наставили сукоб, он поменуо чувену куглу, после овога више ништа неће бити исто!

Бацила магију, замрачила ме! Цар и Далила наставили сукоб, он поменуо чувену куглу, после овога више ништа неће бити исто!

Ало 03.03.2022
Сада је све јасно! У току је наставак емисије "Питања гледала". Далила Драгојевић и Филип Цар су направили општи хаос у Белој кући, а онда сукоб наставили у пушионици. - Ја сам тебе оставио - рекао је Цар. - Ја сам била спремна… »
Волим је и даље! Јањуш и Цар проговорили о пријатељству које су прекинули због Маје, она је главни кривац за све!

Волим је и даље! Јањуш и Цар проговорили о пријатељству које су прекинули због Маје, она је главни кривац за све!

Ало 03.03.2022
Никада је неће преболети! У току је наставак емисије "Питања гледала". Водитељка Ивана Шопић је наредно питање поставила Марку Јањушевићу Јањушу: Одакле ти право да замераш Цару ноћас, дечко одвајао тебе и Золу, да ли и… »
Људи имају право да коментаришу! Дејан без длаке на језику о Александриним погледима према Јањушу!

Људи имају право да коментаришу! Дејан без длаке на језику о Александриним погледима према Јањушу!

Ало 03.03.2022
Сигуран у њену љубав. У току је наставак емисије "Питања гледала". Водитељка Ивана Шопић је наредно питање поставила Дејану Драгојевићу. Да ли мислиш да те Алекс користи да направи Јањуша љубоморним - гласило је у питању… »

Вести дана »