Povezane vesti
Šok! Ana otvoreno progovorila o svojim namerama prema Caru, nastao muk za crnnim stolom!
Alo 03.03.2022
Nije ovo očekivao. U toku je nastavak emisije "Pitanja gledala". Voditeljka Ivana Šopić je reč dala Filipu Caru. - Imam potrebu da kažem da Janjušu ne zameram ništa. Ja znam da je bilo 90 posto ukućana i da se tuku, ja bih ga pogodio šakom u glavu kada… »
Bacila magiju, zamračila me! Car i Dalila nastavili sukob, on pomenuo čuvenu kuglu, posle ovoga više ništa neće biti isto!
Alo 03.03.2022
Sada je sve jasno! U toku je nastavak emisije "Pitanja gledala". Dalila Dragojević i Filip Car su napravili opšti haos u Beloj kući, a onda sukob nastavili u pušionici. - Ja sam tebe ostavio - rekao je Car. - Ja sam bila spremna na ovo, ti si proračunat… »
Volim je i dalje! Janjuš i Car progovorili o prijateljstvu koje su prekinuli zbog Maje, ona je glavni krivac za sve!
Alo 03.03.2022
Nikada je neće preboleti! U toku je nastavak emisije "Pitanja gledala". Voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Marku Janjuševiću Janjušu: Odakle ti pravo da zameraš Caru noćas, dečko odvajao tebe i Zolu, da li i dalje voliš Maju - glasilo je… »
Ljudi imaju pravo da komentarišu! Dejan bez dlake na jeziku o Aleksandrinim pogledima prema Janjušu!
Alo 03.03.2022
Siguran u njenu ljubav. U toku je nastavak emisije "Pitanja gledala". Voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Dejanu Dragojeviću. Da li misliš da te Aleks koristi da napravi Janjuša ljubomornim - glasilo je u pitanju. - Ne, nije ona takva… »
Vesti dana »
Ovo je najvrelija tačka u Srbiji! U 7 sati već 27 stepeni, a u jednom gradu je neverovatnih 9: Hitno se oglasio RHMZ, tokom dana će postajati sve teže, spremite se!
Blic pre 36 minutajoš 25 povezanih
Gužve ispred pošti širom Srbije, redovi od ranog jutra! Građani požurili po vaučere za odmor: U red stali dva sata pre otvaranja (foto)
Blic pre 11 minutajoš 17 povezanih
Trump odustao od napada na Iran, upravo počinju novi pregovori
Bloomberg Adria pre 11 minutajoš 10 povezanih
Ko je Aleksandar Čajko, Putinov general kojeg su umalo razneli u restoranu? Troje mrtvih u eksploziji
Telegraf pre 16 minutajoš 9 povezanih