Povezane vesti

Čupić: Intelektualci imaju posebnu obavezu da se politički izjasne

Radio sto plus 04.03.2022
„Ja sam se izjasnio tako što sam podržao kandidaturu Zdravka Ponoša, odnosno koaliciju ‘Ujedinjena Srbija’. Smatram da je ta koalicija najveća nada kada su u pitanju promene. To je skup onih onih stranaka koje su bojkotovale izbore i pokazale… »

Beta 04.03.2022
Profesor Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu Čedomir Čupić izjavio je da se pridružio timu kandidata za predsednika Srbije Zdravka Ponoša zato što smatra da je obaveza svakog gradjanina, a posebno intelektualca, da se javno izjasni… »
Čupić: “Intelektualci imaju posebnu obavezu da se politički izjasne. Ja sam to uradio tako što sam podržao Zdravka…

Čupić: “Intelektualci imaju posebnu obavezu da se politički izjasne. Ja sam to uradio tako što sam podržao Zdravka…

Nedeljnik 04.03.2022
Printscreen/YouTube/Nova S (Beta) – Profesor Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu Čedomir Čupić izjavio je da se pridružio timu kandidata za predsednika Srbije Zdravka Ponoša zato što smatra da je obaveza svakog građanina, a… »
Čupić u timu Ponoša: Obaveza je svakog intelektualca da se izjasni

Čupić u timu Ponoša: Obaveza je svakog intelektualca da se izjasni

N1 Info 04.03.2022
Profesor Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu Čedomir Čupić izjavio je da se pridružio timu kandidata za predsednika Srbije Zdravka Ponoša zato što smatra da je obaveza svakog građanina, a posebno intelektualca, da se javno izjasni… »

Vesti dana »