Повезане вести

Понош се више ни не крије! Коначно признао да је српску војску спремао за НАТО (видео)

Понош се више ни не крије! Коначно признао да је српску војску спремао за НАТО (видео)

Србија данас 04.03.2022
Понош је признао да је прилагођавао војску НАТО стандардима. Здравко Понош кандидат за председника са листе лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа дао је скандалозну изјаву на једном гостовању. Наиме, Понош је говорио о… »
Ђиласов генерал спроводио наређења НАТО пакта Здравко Понош: Сводио сам Војску Србије у "разумне оквире"

Ђиласов генерал спроводио наређења НАТО пакта Здравко Понош: Сводио сам Војску Србије у "разумне оквире"

Ало 04.03.2022
Ђиласов кандидат Здравко Понош прилагођавао је Војску Србије НАТО стандардима. Понош је отворено признао да је војску прилагођавао захтевима НАТО-а називајући то свођењем армије у "разумне оквире". Како каже, он је био птпуно… »
ПРИЛАГОЂАВАО војску СРБИЈЕ НАТО стандардима Понош: Отворио бих канцеларију за НАТО у Министарству одбране (видео)

ПРИЛАГОЂАВАО војску СРБИЈЕ НАТО стандардима Понош: Отворио бих канцеларију за НАТО у Министарству одбране (видео)

Ало 04.03.2022
Отворени промотер злочиначке НАТО алијансе и Ђиласов кандидат Здравко Понош још једном је шокирао грађане. "Ја сам персонификација свођења војске у РАЗУМНЕ ОКВИРЕ! И ја бих отворио канцеларију НАТО у Министарству одбране!" - Да… »

Вести дана »