Povezane vesti
Serena Vilijams - "ja bih bila u zatvoru" Dvostruki su standardi, šta bi bilo da Đoković to uradi?
Večernje novosti 05.03.2022
FOTO: EPA Nemac je diskvalifikovan sa turnira u Akapulku, a razlog je taj što je slomio reket o stolicu na kojoj sedi sudija, pritom je morao da plati kaznu od 40.000 dolara i oduzeti su mu bodovi. Upravo zbog toga oglasila se Serena Vilijams… »
Serena Vilijams ogorčena: Da sam ja to uradila, završila bih u zatvoru
Vesti online 05.03.2022
Američka teniserka Serena Vilijams iznela je svoje mišljenje o potezu Aleksandra Zvereva na turniru u Akapulku. Nemac je izbačen sa turnira u Meksiku jer je reketom nekoliko puta udario po stolici na kojoj je sedeo glavni sudija. Jednom prilikom ga čak… »
Vesti dana »
Vučić posetio MB Namenska u Lučanima: Uložićemo 100 miliona evra u razvoj fabrike
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih
Jeziv snimak Dron pogodio hotel gde su smeštene ambasade EU u Bagradu: Posle eksplozije izbio požar
Telegraf pre 9 minutajoš 39 povezanih
Misterija pregovora Amerike i Irana o kraju rata: Hamneijev ministar ignoriše Trampovog specijalca
Mondo pre 14 minutajoš 28 povezanih
Dekan Akademije umetnosti u Novom Sadu traži hitno obraćanje u Skupštini grada zbog oduzimanja prostora za nastavu
Nedeljnik pre 6 satijoš 11 povezanih
Dodela Oskara: Veliki pobednik večeri film "Jedna bitka za drugom" sa šest nagrada
RTV pre 4 satijoš 65 povezanih