Povezane vesti
Vidim nju i mensura zajedno Anđelo otkrio Matoroj kako je došlo do raskida sa Anom
Alo 05.03.2022
On je izveo svoj zaključak. Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora su sedeli danas u dvorištu i pričali o njegovom odnosu sa Anom Jovanović. Anđelo je otkrio kako je došlo do raskida. - Dođe Tara meni i pita me što ne pričam sa njom. Rekao sam da neću da… »
Čekao sam kad ću da završim! Anđelo progovorio o raskidu sa Anom, pa priznao da li postoji mogućnost da se pomire
Alo 05.03.2022
Dosadno im je u vezi kako navodi Anđelo. U Rajski vrt, došao je Anđelo Ranković i ogolio dušu Drvetu mudrosti, progovorio o raskidu sa Anom Jovanović i rekao sve o čemu je dugo ćutao. -Kako si? Šta ima novo? - pitalo je Drvo. - Eto, Ana i ja nismo… »
Vesti dana »
VIDEO: Deo novosadskih studenata stupa u bojkot nastave, večeras novi protest
Radio 021 pre 1 satjoš 43 povezane
Da li se spremaju nove blokade fakulteta posle policijskog nasilja na Filozofskom? Studenti za Nova.rs otkrivaju šta su im naredni koraci
Nova pre 13 minutajoš 34 povezane
Američke baze na Grenlandu? NATO razmatra dramatično povećanje prisustva Trampove vojske
Mondo pre 1 satjoš 78 povezanih
I Petrohemija ide Molu, ali nije isključeno da je preuzme ADNOC
Bloomberg Adria pre 13 minutajoš 30 povezanih
Stanković (NPS): Požar u kancelarijama Tužilaštva za organizovani kriminal očigledno podmetnut
Beta pre 1 satjoš 24 povezane