Povezane vesti
Oralni s*KS u tuš kabini, pa divlja akcija! Dejana i Aleksa nisu mogli da se kotrolišu! (foto +18)
Alo 06.03.2022
Skandal u rijaliti Baru. Aleksa Barudanov i Dejana Deletić nakon lude žurke završili su goli pod tušem. - Aleksa i ja smo se opet malo podovatali, ne radim ja to sa bilo kim,već sa svojim dečkom, tako da baš me briga - rekla je Dejana Deletić. Kurir… »
Dejana je presekla! Treći nominovani je ona: Trka za prestižnu nagradu od 28.000 evra nikad nije bila uzbudljivija
Kurir 06.03.2022
Dejana Deletić i ove nedelje je imala zadatak da nominuje trećeg takmičara za izbacivanje. - Prošle nedelje odlučila sam da sačvam, Sanju, a sada ću to uraditi sa Kristinom. Tako da ću nominovati Sanju - rekla je Dejana. Pord Darka i Alekse, na vrućoj… »
Vesti dana »
Počela mala matura: Završni ispit u Kragujevcu polaže 1.678 osmaka
iKragujevac pre 2 satajoš 80 povezanih
(Foto/video) Lokalizovan požar u tržnom centru "Enjub" na Novom Beogradu: Lakše povređena trojica vatrogasaca
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 82 povezane
Neprijatna situacija za Trampa: Stigao na samit G7 u Francuskoj, ali ga Makron nije lično dočekao na aerodromu! (foto/video)
Kurir pre 23 minutajoš 36 povezanih
"Nek vlasti poštuju zakone ili nek kažu da decu treba da držimo u podrumu": Majke dece sa invaliditetom iz Bečeja štrajkuju glađu
Nova pre 12 satijoš 10 povezanih