Povezane vesti

Sve namešteno!? Isplivao snimak gde Dalila i Dejan kuju planove šta će ko da radi, sad je sve jasno (video)

Sve namešteno!? Isplivao snimak gde Dalila i Dejan kuju planove šta će ko da radi, sad je sve jasno (video)

Alo 07.03.2022
Možda je sve dogovoreno. Na društvenoj mreži Instagram je isplivao video snimak razgovora Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića dok su bili u dobrim odnosima. Na snimku je Dejan rekao Dalili da će j**ati neku devojku, a da će sve to ona morati da gleda… »
Misliš da ćeš me se lako otarasiti? Monika se uvijala uz Krleta a on joj postavio samo jedno pitanje (VIDEO)

Misliš da ćeš me se lako otarasiti? Monika se uvijala uz Krleta a on joj postavio samo jedno pitanje (VIDEO)

Alo 07.03.2022
Ljubav na pomolu. Monika Jovanovska nije se odvajala od Stefana Krstovića, nakon njegovog povratka u Belu kuću. A post shared by Zadruga (@zadruga) - Misliš da ćeš tako lako da se otarasiš mene? Da li i dalje važi dogovor? - pitao je Krle. - Koji… »
Šalje tajne poruke produkciji?! Snimak kako Dalila daje papirić voditelju izazvao potpunu pometnju na mrežama! (video)

Šalje tajne poruke produkciji?! Snimak kako Dalila daje papirić voditelju izazvao potpunu pometnju na mrežama! (video)

Alo 07.03.2022
Dalila nije izbačena iz priča ljubitelja zavera. Mesecima se spekuliše o tome da je ljubavni trougao u kome se nalaze Dalila, Dejan i Filip Car isceniran. Naime, Dalila je prevarila svog tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića, sa Filipom Carem, dok je on… »

Vesti dana »