Повезане вести
Шокирао одговором! Санди ставио Грују на врућу столицу па га питао да ли се помирио са Мимом, а онда жестоко оплео по њој!
Ало 07.03.2022
Нису се усагласили! Санди Којић и Никола Грујић већерали су заједно за црним столом, те је Којић искористио прилику да пита певаћа да ли је у вези са Миланом Шарац. Подсетимо, данас током састанка и Поделе буџета, Мима је… »
Шокантно! Мима признала да је у опет у вези са Грујом, да би добила већи буџет, Ша остао у неверици!
Ало 07.03.2022
Да ли говори истину или је све то због буџета? У току је Подела буџета, Ненад Алексић је дошао и до Марка Јањушевића Јањуша. - Као по обичају Мима, за тебе мали - насмејао се Ша. - А ако већ говориш о парама, зашто ниси мени… »
У свему се слажу! Дејан навео ове задругаре да крију осећања, Алекс само аминовала његов избор!
Ало 07.03.2022
Деле исто мишљење! Задругари бирају особу која одбија да призна како се заправо осећа, а наредни задругар који је гласао је Дејан Драгојевић. - За мене су то Марко Ђедовић, Лепи Мића и Стефан Карић. Са њима можеш увек да се… »
Нек те ј*бе таки! Мића брутално оплео по Дениз, узватио јој на провокације па шокирао изјавом
Ало 07.03.2022
Дениз изазвала смех код задругара. У Белој кући траје анкета, задругари бирају особу која највише крије емоције. Реч је добила Ана Спасојевић. - Сложила бих се са већином за Ђедовића и Анђелу, а на трећем месту Груја, увек нешто… »
Мук у Белој кући! Ђедовић брутално ударио на Далилу и Дејана, сви занемели за црним столом!
Ало 07.03.2022
Ово нико није очекивао! У току је анкета у Белој кући. Задругари бирају особу која не показује како се осећа. Невена Савић је следећа гласала: - За мене су ту, Анђело, Цар и наравно прво место Зола и Ирма који су крили своје… »
Вести дана »
Новосађани одржали скуп подршке Дијани Хрки, две особе приведене због шарања просторија СНС
Бета пре 33 минутајош 107 повезаних
Бара о доласку Ријере у Звезду: Мора Цеље да пристане (видео)
Спортски журнал пре 23 минутајош 33 повезане
Милојевић за РТС: Поносан сам на играче, била нам је потребна ова победа
РТС пре 1 сатјош 40 повезаних
Родитељи ученика Јовине гимназије траже пријем код министра просвете
Недељник пре 3 сатајош 35 повезаних
Жестоко неслагање шефа делегације ЕУ и председника Србије: „Огледало стварности“ или „туђе мишљење“
Недељник пре 6 сатијош 31 повезана