Povezane vesti
Ruski ambasador Bocan Harčenko Jednoga dana biće potpuno jasno da mi nismo krivi, već da smo samo tražili pravdu za ruski…
Kurir 09.03.2022
Ambasador Rusije Aleksandar Bocan Harčenko bio je gost u emisiji "Dobro jutro Srbijo" na TV HAPPY gde je govorio o tome kako je Amerika zabranila uvoz ruskog gasa, nafte i uglja, kako Britanija postepeno uvodi sankcije Rusiji i mnogim drugim temama. -… »
"Vi Srbi ste ovo preživeli!" Ambasador Rusije o vojnoj operaciji u Ukrajini - Mi nećemo da ostavimo pustoš kao Amerika u…
Večernje novosti 09.03.2022
Foto: Tanjug/Rade Prelić/Profimedia/Ilustracija - Pre svega želim da kažem da je civilno stanovništvo u Ukrajini bilo pod bombama više od osam godina, vršen je genocid nad njima. Svako želi da zna realnu sliku događaja. Svako u Srbiji zna istoriju… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 27 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 32 minutajoš 42 povezane