Повезане вести

Новак Ђоковић не игра на АТП турнирима у Индијан Велсу и Мајамију

Новак Ђоковић не игра на АТП турнирима у Индијан Велсу и Мајамију

Глас Америке 10.03.2022
Српски тенисер Новак Ђоковић објавио је у четвртак да неће играти на АТП турнирима у Индијан Велсу и Мајамију. "Иако сам аутоматски био укључен у жребове у Индијан Велсу и Мајаму, знао сам да је мало вероватно да ћу моћи да… »
Ђоковић не игра на турнирима у Индијан Велсу и Мајамију

Ђоковић не игра на турнирима у Индијан Велсу и Мајамију

Бета 10.03.2022
Српски тенисер Новак Дјоковић неће играти на турнирима у Индијан Велсу и Мајамију пошто се није вакцинисао против корона вируса. Дјоковић је на друштвеним мрежама навео да је знао да неће моћи да путује у САД, иако је аутоматски… »
Звезда уз Новака: Тужан дан за људска права, нећу гледати турнире без тебе

Звезда уз Новака: Тужан дан за људска права, нећу гледати турнире без тебе

Нова 10.03.2022
Није тенис многима гледљив без Новака Брендан Кол, једна од највећих новозеландских звезда, жали због тога што дуго нема Новака Ђоковића на великим турнирима. Чувени продуцент и плесач са Новог Зеланда, ког прати скоро 200.000… »
Ђоковић неће играти у Индијан Велсу и Мајамију, због услова улазака у САД

Ђоковић неће играти у Индијан Велсу и Мајамију, због услова улазака у САД

Данас 10.03.2022
Новак Ђоковић и дефинитивно неће играти на Мастерсу у Индијан Велсу, објављено је на сајту турнира. Наводно се чекала одлука Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) о дозволи за улазак у САД с обзиром да није вакцинисан, и… »
Ништа од путовања у САД: Ђоковић не игра у Индијан Велсу и Мајамију

Ништа од путовања у САД: Ђоковић не игра у Индијан Велсу и Мајамију

Радио 021 10.03.2022
Новак Ђоковић ипак неће играти на Мастерсима у Индијан Велсу и Мајамију, што је потврдио на свом твитер профилу. Иако се други рекет света нашао у жребовима за поменута два турнира, до учешћа неће доћи. Разлог су постојећа… »
Ђоковић не игра ни у Мајамију: Знао сам да су шансе мале

Ђоковић не игра ни у Мајамију: Знао сам да су шансе мале

Дневник 10.03.2022
БЕОГРАД: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић огласио се на друштвеним мрежима непосредно након што је саопштено да неће играти на Мастерсу у Индијан Велсу и потврдио да неће играти ни у Мајамију. Ђоковић није добио дозволу за… »
Огласио се Новак Ђоковић: Србин објаснио зашто не игра на америчкој турнеји

Огласио се Новак Ђоковић: Србин објаснио зашто не игра на америчкој турнеји

Вечерње новости 09.03.2022
Фото: АП Ноле је на Твитеру истакао да се прописи неће мењати и пожелео је срећу свима који буду играли. - Иако сам аутоматски био уврштен у жреб у Индијан Велсу и Мајамију, знао сам да је мало вероватно да ћу моћи да путујем… »
Званично Новак не игра на турниру у Индијан Велсу!

Званично Новак не игра на турниру у Индијан Велсу!

Вечерње новости 09.03.2022
Фото АП Новак Ђоковић неће играти на Мастерсу у Индиан Велсу, званично је саопштено из Сједињених Америчких Држава. Иако се нашао у жребу, други тенисер света, због тога што није вакцинисан, неће играти у калифорнијској… »

Вести дана »