Povezane vesti
Mirjana Bobić Mojsilović: Tri zalogaja po mom ukusu
Nedeljnik 11.03.2022
Foto: Stefan Simonović „Ja volim Srbiju. Volim da je osetim svim čulima, a ako me pitate koji ukusi bi bili moji junaci – bili bi to Ukusi moga kraja, a svaki kraj je moj!“ Naša zemlja ima toliko različitih kvaliteta o kojima se priča kod nas, ali i u… »
Ukusi o kojima se priča: Mirjana Bobić Mojsilović: Srbija je na ’leba da je namažeš
Blic 11.03.2022
Naša zemlja ima toliko različitih kvaliteta o kojima se priča kod nas, ali i u svetu. Jedna od prvih stvari po kojoj nas prepoznaju je hrana, za koju važi mišljenje da je ukusna, kvalitetna i da nosi emociju koju vredi doživeti. Baš o ukusima našeg kraja… »
Mirjana Bobić Mojsilović: Tri zalogaja po mom ukusu
Mondo 11.03.2022
„Ja volim Srbiju. Volim da je osetim svim čulima, a ako me pitate koji ukusi bi bili moji junaci – bili bi to Ukusi moga kraja, a svaki kraj je moj!“. „Ja volim Srbiju. Volim da je osetim svim čulima, a ako me pitate koji ukusi bi bili moji junaci – bili… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: promenljivo oblačno, toplo sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na nepogode
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 48 povezanih

N1 Direktno: Stav Evropske unije prema režimu Aleksandra Vučića
N1 Info pre 54 minutajoš 61 povezana

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 44 povezane

"Hoćemo i moramo odgovoriti odlučnim potezom": Nemačka zapretila Rusiji, nastavljaju se tenzije
Mondo pre 1 satjoš 63 povezane