Povezane vesti
Mirjana Bobić Mojsilović: Tri zalogaja po mom ukusu
Nedeljnik 11.03.2022
Foto: Stefan Simonović „Ja volim Srbiju. Volim da je osetim svim čulima, a ako me pitate koji ukusi bi bili moji junaci – bili bi to Ukusi moga kraja, a svaki kraj je moj!“ Naša zemlja ima toliko različitih kvaliteta o kojima se priča kod nas, ali i u… »
Ukusi o kojima se priča: Mirjana Bobić Mojsilović: Srbija je na ’leba da je namažeš
Blic 11.03.2022
Naša zemlja ima toliko različitih kvaliteta o kojima se priča kod nas, ali i u svetu. Jedna od prvih stvari po kojoj nas prepoznaju je hrana, za koju važi mišljenje da je ukusna, kvalitetna i da nosi emociju koju vredi doživeti. Baš o ukusima našeg kraja… »
Mirjana Bobić Mojsilović: Tri zalogaja po mom ukusu
Mondo 11.03.2022
„Ja volim Srbiju. Volim da je osetim svim čulima, a ako me pitate koji ukusi bi bili moji junaci – bili bi to Ukusi moga kraja, a svaki kraj je moj!“. „Ja volim Srbiju. Volim da je osetim svim čulima, a ako me pitate koji ukusi bi bili moji junaci – bili… »
Vesti dana »
Novi udari SAD na Iran, u Bahreinu se oglasile sirene zbog iranskih napada
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih
RHMZ: U Novom Sadu i Vojvodini prijatan petak, za vikend povratak letnjih temperatura
Moj Novi Sad pre 26 minutajoš 19 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem „Pronađi me“
Ist media pre 46 minutajoš 21 povezana
Šipoš (Mladi Kula): Deo opozicije koji podržava studente će ustupiti svoja mesta u biračkim odborima
Pravo u centar pre 46 minutajoš 8 povezanih