Povezane vesti
Prvi intervju dečka miljane Kulić! Oglasio se pred ulazak u Zadrugu, pa potkačio Zolu!
Alo 11.03.2022
Miljana sa svojim dečkom ulazi u Zadrugu 5. Miljana Kulić otkrila je da sutra ulazi u "Zadrugu 5" sa svojim dečkom, a Nenad je sada ekskluzivno otkrio sve detalje. - Uzbuđen sam zbog ulaska u "Zadrugu", samo što se Miljana sada povredila. Znači mi… »
Imala je samo jedan uslov! Miljana Kulić je ovo zahtevala da joj ispune pred ulazak u Zadrugu, otkriveni detalji razgovora sa…
Alo 11.03.2022
Vest da Miljana Kulić sutra sa svojim dečkom Nenadom ulazi u Zadrugu, odjeknula je kao bomba u medijima. Vest da Miljana Kulić sutra ulazi u " Zadrugu 5" sa dečkom Nenadom sve je šokirala. Naime, sada je rijaliti zvezda otkrila detalje razgovora sa… »
Miljana sutra ulazi u Zadrugu 5! Oglasila se Marija Kulić i potvrdila sve, a evo i kada će se pridružiti ćerki!
Alo 11.03.2022
Tek nam predstoji haos! Miljana Kulić i zvanično sutra sa svojim dečkom Nenadom ulazi u "Zadrugu 5", Marija Kulić, Miljanina majka, kao i uvek, bila je uz svoju naslednicu, pa nam je tako otkrila deo dogovora sa produkcijom. Foto: Youtube/Printscreen -… »
Vesti dana »

EU predstavlja nove sankcije i optužuje Rusiju za 'nepoštovanje' međunarodnog prava
Slobodna Evropa pre 34 minutajoš 29 povezanih

Skupština Beograda usvojila urbanističke planove uprkos protivljenju opozicije
Serbian News Media pre 28 minutajoš 43 povezane

"Mi nemamo gde da odemo, ovo je naša kuća" Zdravstveni radnici protestovali zbog upada tzv. kosovske policije u KBC Kosovska Mitrovica i Dom zdravlja
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti do 26. septembra
Naslovi.ai pre 4 satijoš 35 povezanih

Vladan Milojević: Nemam običaj da komentarišem šta drugi treneri pričaju, u večitom derbiju nema favorita
Danas pre 19 minutajoš 71 povezana