Повезане вести
Вучић: Не могу да кажем људима да ћемо лепше да живимо када имамо рат у комшилуку о којем бруји цео свет
Блиц 13.03.2022
Председник Србије Александар Вучић говорио је синоћ о утицају кризе у Србији и свету насталој у услед рата у Украјини. Иако је, како је навео, сваки дан све теже, према његовим речима неће бити кашњења плата и пензија, као и… »
Вучић гостовао у емисији "интервју": "Србија мора да схвати своју позицију у свету - народ да има поверење у државу"
Вечерње новости 12.03.2022
Фото: Принтскрин/ ТВ Пинк На самом почетку гостовања Вучић је говорио о рату у Украјини и рекао како ситуација није добра. - Ситуација није добра, не само да тамо није добра, није свуда добра. Знам да су многи очекивали да ће… »
Србија има довољно залиха: Вучић - "Људи треба да имају поверења у државу"
Фото: Принтскрин ТВ Пинк - Код нас је ситуација стабилна и добра. У једном дану смо имали 109 посто повећања извоза уља. Зауставили смо сада извоз. Ана је преузела велики део за себе у смислу представљања земље. Ја пратим… »
Вучић: Ситуација је из дана у дан све тежа и тежа
Данас 12.03.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је ситуација је из дана у дан све тежа и тежа у свакој области, да неће да лаже народ, јер цене у свету нису више ни за шта исте. Он је гостујући вечерас на телевизији Пинк истакао… »
Вучић о платама и пензијама: Неће каснити ни дан!
Фото: Принтскрин/ ТВ Пинк - Плате неће да касне у јавном сектору, сигуран сам и у приватном. Пензије никада неће да касне ни дана. Сва плаћања државе према фирмама неће да касне ни дана. Обезбедили смо хране за све. 7 милиона… »
Вести дана »

Словеначки парламент усвојио закон који дозвољава асистирано самоубиство
Данас пре 8 сатијош 1 повезана

Болсонаро мора да носи наногицу: Бразилски суд одлучио да бивши председник буде под сталним полицијским надзором
Данас пре 9 сатијош 1 повезана