Povezane vesti

Vučić: Ne mogu da kažem ljudima da ćemo lepše da živimo kada imamo rat u komšiluku o kojem bruji ceo svet

Vučić: Ne mogu da kažem ljudima da ćemo lepše da živimo kada imamo rat u komšiluku o kojem bruji ceo svet

Blic 13.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je sinoć o uticaju krize u Srbiji i svetu nastaloj u usled rata u Ukrajini. Iako je, kako je naveo, svaki dan sve teže, prema njegovim rečima neće biti kašnjenja plata i penzija, kao i da postoji šansa za… »
Vučić gostovao u emisiji "intervju": "Srbija mora da shvati svoju poziciju u svetu - narod da ima poverenje u državu"

Vučić gostovao u emisiji "intervju": "Srbija mora da shvati svoju poziciju u svetu - narod da ima poverenje u državu"

Večernje novosti 12.03.2022
Foto: Printskrin/ TV Pink Na samom početku gostovanja Vučić je govorio o ratu u Ukrajini i rekao kako situacija nije dobra. - Situacija nije dobra, ne samo da tamo nije dobra, nije svuda dobra. Znam da su mnogi očekivali da će ovo biti neki izborni… »
Srbija ima dovoljno zaliha: Vučić - "LJudi treba da imaju poverenja u državu"

Srbija ima dovoljno zaliha: Vučić - "LJudi treba da imaju poverenja u državu"

Foto: Printskrin TV Pink - Kod nas je situacija stabilna i dobra. U jednom danu smo imali 109 posto povećanja izvoza ulja. Zaustavili smo sada izvoz. Ana je preuzela veliki deo za sebe u smislu predstavljanja zemlje. Ja pratim ove stvari. Proveravamo… »
Vučić: Situacija je iz dana u dan sve teža i teža

Vučić: Situacija je iz dana u dan sve teža i teža

Danas 12.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je situacija je iz dana u dan sve teža i teža u svakoj oblasti, da neće da laže narod, jer cene u svetu nisu više ni za šta iste. On je gostujući večeras na televiziji Pink istakao da zbog sukoba u… »
Vučić o platama i penzijama: Neće kasniti ni dan!

Vučić o platama i penzijama: Neće kasniti ni dan!

Foto: Printskrin/ TV Pink - Plate neće da kasne u javnom sektoru, siguran sam i u privatnom. Penzije nikada neće da kasne ni dana. Sva plaćanja države prema firmama neće da kasne ni dana. Obezbedili smo hrane za sve. 7 miliona litara nafte smo mi… »

Vesti dana »