Povezane vesti
Marić i ja smo bili na crnoj listi! Na radiju su javili da sam ubijen, a kum je obukao crno odelo: Životna ispovest Vanje…
Kurir 13.03.2022
Ime je dobio na lutriji, a radni vek je proveo kao novinar. Po njegovom romanu snimljen je film "Lepa sela lepo gore". Priredio je dnevnik iz Haga Veselina Šljivančanina, a napisao je i romansirane biografije glumaca Petra Božovića, Miše Janketića… »
Kum mi je izvukao ime na lutriji: Ispovest Vanje Bulića - Pisali su da sam srpski izdajnik i tvrdili da se zovem Vahidin
Večernje novosti 13.03.2022
Foto I.Marinković - Rođen sam 1947. godine, po obrascu nove države: majka Bosiljka iz Cetinja i otac Dušan sa Durmitora započeli su zajednički život u Štipu. Otac je bio vojno lice, a majka gimnazijalka. Mene su napravili u Štipu, a rodio sam se… »
Vesti dana »
Na snazi prekid vatre između Hezbolaha i Izraela, libanska vojska preuzima kontrolu juga zemlje
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
uživo Skupština Srbije usvojila budžet za 2025. godinu, opozicija ne prisustvuje sednici
Euronews pre 6 minutajoš 30 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 3 satajoš 7 povezanih