Повезане вести

Понош: Не одричем се Косова, оно је део Србије

Понош: Не одричем се Косова, оно је део Србије

Данас 13.03.2022
Ја се Косова никад нећу одрећи, Косово је део Србије и тако ће и бити, поручио је кандидат коалиције Уједињени за победу Србије за председника Републике Здравко Понош. Одлазећа власт се одрекла Косова и Метохије. Хтели су да га… »
Понош: Косово је део Србије и тако мора да остане

Понош: Косово је део Србије и тако мора да остане

Бета 13.03.2022
Председнички кандидат коалиције "Уједињени за победу Србије" Здравко Понош изјавио је данас да ће се као председник залагати за територијалну целовитост и поштовање Устава Србије, те се никада неће одрећи Косова и Метохије… »
"Имам сазнања о Вучићевом увођењу санкција Русији после избора"

"Имам сазнања о Вучићевом увођењу санкција Русији после избора"

Правда 13.03.2022
Кандидат за председника Србије коалиције "Уједињени за победу Србије" Здравко Понош изјавио је да се противи уласку Србије у НАТО, али да се залаже за сарадњу у оквиру Партнерства за мир. Понош је додао да је гласање Србије у… »
Понош: Путин се увек укључивао у изборну кампању Вучића, сад га нема

Понош: Путин се увек укључивао у изборну кампању Вучића, сад га нема

Н1 Инфо 13.03.2022
Кандидат за председника Србије коалиције "Уједињени за победу Србије" Здравко Понош изјавио је да се противи уласку Србије у НАТО, али да се залаже за сарадњу у оквиру Партнерства за мир. Понош је додао да је гласање Србије у… »
Понош: Имам сазнања о Вучићевом увођењу санкција Русији после избора

Понош: Имам сазнања о Вучићевом увођењу санкција Русији после избора

Нова 13.03.2022
Понош: Против сам уласка у НАТО, сарадња у Партнерству за мир

Понош: Против сам уласка у НАТО, сарадња у Партнерству за мир

Радио сто плус 13.03.2022
Он је на телевизији Прва рекао да је сарадња са Партнерством за мир неопходна јер је Србија окружена НАТО земљама, а НАТО је одговоран и за заштиту српског становништва на Косову. „Да нешто што сам радио није ваљало, ова власт… »
Понош: Против Србије у НАТО пакту, Вучић народу обећао једно, западу друго

Понош: Против Србије у НАТО пакту, Вучић народу обећао једно, западу друго

Радио 021 13.03.2022
Кандидат за председника Србије коалиције "Уједињени за победу Србије" Здравко Понош изјавио је да се противи уласку Србије у НАТО, али да се залаже за сарадњу у оквиру Партнерства за мир. Он је на телевизији Прва рекао да је… »
Понош: Против сам уласка у НАТО

Понош: Против сам уласка у НАТО

ИндексОнлине 13.03.2022
БЕОГРАД – Кандидат за председника Србије коалиције “Уједињени за победу Србије” Здравко Понош изјавио је да се противи уласку Србије у НАТО, али да се залаже за сарадњу у оквиру Партнерства за мир. Он је на телевизији Прва… »

Вести дана »