Povezane vesti
Ponoš: Ne odričem se Kosova, ono je deo Srbije
Danas 13.03.2022
Ja se Kosova nikad neću odreći, Kosovo je deo Srbije i tako će i biti, poručio je kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije za predsednika Republike Zdravko Ponoš. Odlazeća vlast se odrekla Kosova i Metohije. Hteli su da ga podele, nisu uspeli… »
Ponoš: Kosovo je deo Srbije i tako mora da ostane
Beta 13.03.2022
Predsednički kandidat koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Zdravko Ponoš izjavio je danas da će se kao predsednik zalagati za teritorijalnu celovitost i poštovanje Ustava Srbije, te se nikada neće odreći Kosova i Metohije. "Odlazeća vlast se odrekla… »
"Imam saznanja o Vučićevom uvođenju sankcija Rusiji posle izbora"
Pravda 13.03.2022
Kandidat za predsednika Srbije koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Zdravko Ponoš izjavio je da se protivi ulasku Srbije u NATO, ali da se zalaže za saradnju u okviru Partnerstva za mir. Ponoš je dodao da je glasanje Srbije u UN urađeno pod pritiskom… »
Ponoš: Putin se uvek uključivao u izbornu kampanju Vučića, sad ga nema
N1 Info 13.03.2022
Kandidat za predsednika Srbije koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Zdravko Ponoš izjavio je da se protivi ulasku Srbije u NATO, ali da se zalaže za saradnju u okviru Partnerstva za mir. Ponoš je dodao da je glasanje Srbije u UN urađeno pod pritiskom… »
Ponoš: Imam saznanja o Vučićevom uvođenju sankcija Rusiji posle izbora
Nova 13.03.2022
Ponoš: Protiv sam ulaska u NATO, saradnja u Partnerstvu za mir
Radio sto plus 13.03.2022
On je na televiziji Prva rekao da je saradnja sa Partnerstvom za mir neophodna jer je Srbija okružena NATO zemljama, a NATO je odgovoran i za zaštitu srpskog stanovništva na Kosovu. „Da nešto što sam radio nije valjalo, ova vlast bi to za deset godina… »
Ponoš: Protiv Srbije u NATO paktu, Vučić narodu obećao jedno, zapadu drugo
Radio 021 13.03.2022
Kandidat za predsednika Srbije koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Zdravko Ponoš izjavio je da se protivi ulasku Srbije u NATO, ali da se zalaže za saradnju u okviru Partnerstva za mir. On je na televiziji Prva rekao da je saradnja sa Partnerstvom za… »
Ponoš: Protiv sam ulaska u NATO
IndeksOnline 13.03.2022
BEOGRAD – Kandidat za predsednika Srbije koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije” Zdravko Ponoš izjavio je da se protivi ulasku Srbije u NATO, ali da se zalaže za saradnju u okviru Partnerstva za mir. On je na televiziji Prva rekao da je saradnja sa… »
Vesti dana »
Vučić: Putnici iz Tivta SNS 'aktivisti', njihov dolazak 'politička greška'
BBC News pre 16 minutajoš 26 povezanih
Vučić: Momci koji su vraćeni iz Tivta nisu ništa loše uradili, neko iz mog okruženja imao je lošu procenu, ja ću platiti političku cenu
RTS pre 36 minutajoš 38 povezanih
Od Karla Bilta do Kristijana Šmita: Ko je i kako menjao političku sliku Bosne i Hercegovine
Euronews pre 16 minutajoš 27 povezanih
Đedović Handanović: Gasni aranžman sa Gaspromom produžen za još tri meseca
Vreme pre 1 satjoš 26 povezanih