Povezane vesti
Raca iz "Mi nismo anđeli" 30 godina kasnije! Bojan je igrao u hit serijama i ima petoro dece - ovako sada izgleda!
Mondo 15.03.2022
Smotani štreber koji je smuvao Branku Katić Bojan Žirović danas ne izgleda puno drugačije. Smotani štreber koji je smuvao Branku Katić Bojan Žirović danas ne izgleda puno drugačije Bojana Žirovića upoznali smo 1992. godine u hit filmu "Mi… »
Svi pamte racu iz filma "Mi nismo andđeli" Danas ima petoro dece i evo kako izgleda (foto)
Alo 15.03.2022
I posle 30 godina svi ga pamte. Budući da je uloga Race u našem kultnom filmu “Mi nismo anđeli” Bojanu Žiroviću bila tek druga pred kamerama ikada, poznati glumac bio je te 1992. veoma mlad, pa mnogi nisu ni primetili o kome je zapravo reč i da… »
Vesti dana »
Tinejdžer dovezen u Urgentni bez znakova života, vršnjaci ga tukli šipkama: Drama u bolnici u Leskovcu, lekari pokušavali da ožive dečaka
Blic pre 47 minutajoš 33 povezane
Oglasio se Brat Gorana Vesića: Bivši ministar ostaje na intenzivnoj nezi zbog teškog zdravstvenog stanja
Kurir pre 22 minutajoš 30 povezanih
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 2 satajoš 55 povezanih
Za troškove EU izdvojeno 10 milijardi evra više nego prošle godine: Poslanici Evropskog parlamenta usvojili budžet za 2025.
Blic pre 2 satajoš 49 povezanih