Povezane vesti
DA li znaš DA si mrtav bez mene?! Veliki šef pustio muziku zadrugarima, a Dalila napravila feštu uz njenu i Carevu himnu!
Alo 15.03.2022
Pogodila je pesma! Veliki šef je zadrugarima pustio muziku kako bi se lakše probudili i spremili za večerašnji spektakl za koji oni ne znaju. Dalila Dragojević je sva oduševljena odmah skočila na noge i počela da peva na sav glas, a onda se u Beloj kući… »
Do večeras mogu da ga vratim! Marko objašnjavao Marijani gde greši, Viki je pecnula gde je najviše boli!
Alo 15.03.2022
Ljute rivalke! Marko Osmakčić i Marijana Zonjić su nakon haosa u Beloj kući nastavili sukob u spavaćoj sobi gde je bila Viktorija Mitrović. - Ti si mene sprdala kada su te pitali sa kim bi bila, a ti kažeš Marko. Ti si mene iskorišćavala, mi ne moramo da… »
Vesti dana »

Krupan grad danas može pogoditi ove delove Srbije: Pogledajte kako će se nevreme kretati iz sata u sat (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u saobraćaju u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

Zvezda protiv dinama u borbi za ligu šampiona! Crveno-beli izvukli najtežeg protivnika! Ako pobede Leh, čeka ih pakleni zadatak!
Kurir pre 6 minutajoš 37 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Reakcija Rusije na objavu Trampa da je naredio repozicioniranje nuklearnih podmornica SAD
N1 Info pre 11 minutajoš 20 povezanih