Povezane vesti

Debata u Briselu ličila na suđenje Dodiku i čoviću: Da li rat u Ukrajini EU vidi kao šansu za disciplinovanje Srba i Hrvata…

Debata u Briselu ličila na suđenje Dodiku i čoviću: Da li rat u Ukrajini EU vidi kao šansu za disciplinovanje Srba i Hrvata…

Blic 17.03.2022
U Odboru Evropskog parlamenta za spoljna pitanja više se pričalo o Rusiji i Ukrajini, nego o BiH, koja je bila tema debate. Poznavaoci međunarodnih prilika tvrde da to nije bilo slučajno jer će, kako kažu, Zapad pokušati da iskoristiti rusko - ukrajinski… »
Glume donjeck da bi zapad kaznio Srbe: Đukanović i Komšić prave paralelu rata u Ukrajini i navodne agresije Beograda prema…

Glume donjeck da bi zapad kaznio Srbe: Đukanović i Komšić prave paralelu rata u Ukrajini i navodne agresije Beograda prema…

Večernje novosti 17.03.2022
Foto Tanjug Poslednji "udar" na Beograd - a sve kako bi se oslabila pozicija naše zemlje i ona bila podložnija pritiscima sa Zapada da okrene leđa Rusiji i uvede sankcije Moskvi - sproveden je usred Evropskog parlamenta. Izvođač je ovoga puta bio Željko… »

Vesti dana »

Upozorenje RHMZ: Stiže nevreme!

Upozorenje RHMZ: Stiže nevreme!

Morava info pre 35 minutajoš 36 povezanih
Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Politika pre 5 satijoš 36 povezanih
Srbija pobedila Tursku

Srbija pobedila Tursku

Vesti online pre 1 satjoš 35 povezanih