Povezane vesti
Plačem kad me dotakne Nataša Ninković otvorila dušu i prvi put progovorila o problemima u braku
Alo 20.03.2022
Brojni brakovi prolaze kroz teške periode. Glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac su zvanično 11 godina u braku, ali je par mnogo ranije otpočeo zajednički život i dobio blizance Luku i Matiju. Odluku da opštinski ozvaniči svoj odnos doneo… »
Teška sam kao tri tuča! Iskrena Nataša Ninković otkrila kako reaguje na svađe sa suprugom: Mislim da mu nije loše kraj mene!…
Kurir 20.03.2022
Glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac su zvanično 11 godina u braku, ali je par mnogo ranije otpočeo zajednički život i dobio blizance Luku i Matiju. Ovaj par sa godinama je, kao i mnogi drugi parovi, prošao kroz veliki broj uspona i… »
Vesti dana »

Stiže septembarski rolerkoster: Temperatura opet skače do 30 stepeni, a od ovog datuma prodire hladan vazduh sa atlantika
Blic pre 33 minutajoš 4 povezane

Beograd u znaku Srpskih zastava: Dan srpskog jedinstva biće obeležen i u rodnom gradu najpoznatijeg Solunca, Dragutina Matića (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 5 satijoš 3 povezane

Ministarstvo spoljnih poslova Rumunije uložilo protest ambasadoru Rusije zbog upada ruskog drona
Danas pre 7 satijoš 2 povezane