Povezane vesti
Plačem kad me dotakne Nataša Ninković otvorila dušu i prvi put progovorila o problemima u braku
Alo 20.03.2022
Brojni brakovi prolaze kroz teške periode. Glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac su zvanično 11 godina u braku, ali je par mnogo ranije otpočeo zajednički život i dobio blizance Luku i Matiju. Odluku da opštinski ozvaniči svoj odnos doneo… »
Teška sam kao tri tuča! Iskrena Nataša Ninković otkrila kako reaguje na svađe sa suprugom: Mislim da mu nije loše kraj mene!…
Kurir 20.03.2022
Glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac su zvanično 11 godina u braku, ali je par mnogo ranije otpočeo zajednički život i dobio blizance Luku i Matiju. Ovaj par sa godinama je, kao i mnogi drugi parovi, prošao kroz veliki broj uspona i… »
Vesti dana »
(BLOG) Jaćimović i njegov sin štrajkuju glađu: "Izgubio sam volju za životom kad sam video koliko su decu isprebijali"
N1 Info pre 55 minutajoš 48 povezanih
Od Zrenjaninca oduzeto 10,15 grama marihuane, nakon saslušanja mu određen pritvor
Zrenjaninski pre 51 minutajoš 25 povezanih
Pozno miholjsko leto je završeno – Nedeljko Todorović otkriva koliko će potrajati zahlađenje
RTS pre 20 minutajoš 61 povezana