Povezane vesti
Plačem kad me dotakne Nataša Ninković otvorila dušu i prvi put progovorila o problemima u braku
Alo 20.03.2022
Brojni brakovi prolaze kroz teške periode. Glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac su zvanično 11 godina u braku, ali je par mnogo ranije otpočeo zajednički život i dobio blizance Luku i Matiju. Odluku da opštinski ozvaniči svoj odnos doneo… »
Teška sam kao tri tuča! Iskrena Nataša Ninković otkrila kako reaguje na svađe sa suprugom: Mislim da mu nije loše kraj mene!…
Kurir 20.03.2022
Glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac su zvanično 11 godina u braku, ali je par mnogo ranije otpočeo zajednički život i dobio blizance Luku i Matiju. Ovaj par sa godinama je, kao i mnogi drugi parovi, prošao kroz veliki broj uspona i… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano sa svežim jutrom, promenljivo oblačno na jugu i pljuskovi uveče
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

Diplomatski susreti i uslovi za mir u Ukrajini: stavovi Trampa, Putina i Lavrova
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 25 povezanih