Povezane vesti
Mama me ostavila zbog dečka kad sam Imala godinu dana: Potresna ispovest Viki iz Zadruge - Stidi se ona mene, a i ja nje
Mondo 20.03.2022
Viki je šokirala javnost na početku Zadruge, a sada i novim detaljima. Viki je šokirala javnost na početku Zadruge, a sada i novim detaljima. Učesnica Zadruge Viktorija Viki Mitrović privukla je pažnju na samom početku rijalitija potresnom pričom u kojoj… »
Majka me je ostavila zbog dečka! Bolna ispovest Viki o roditeljima i utočištu koje je našla kod bake i deke!
Alo 20.03.2022
Njene reči slamaju srce! Nemanja Vujičić, reporter emisije "Premijera - Vikend specijal", u svom segmentu "Njihovih 1800 sekundi sa Nemanjom" ugostio je aktuelnu zadrugarku Viktoriju Viki Mitrović, sa kojom je porazgovarao o njemom životu i traumatičnoj… »
Vesti dana »

Afrika udara punom snagom! Spremite se, stiže pakleni talas: Cela Srbija u crvenom, osim ovog regiona
Blic pre 47 minutajoš 25 povezanih

Da li to Izrael "menja ploču": Udaljili smo mogućnost da Iran ima nuklearnu bombu bar na dve-tri godine
Pravda pre 48 minutajoš 20 povezanih

(Video) Veliki Požar na Jadranu! Nestalo struje, meštani spasavaju kuće, turisti beže, dim stigao do Hvara i Brača: "Nemamo kontrolu"
Blic pre 23 minutajoš 21 povezana