Povezane vesti
Mama me ostavila zbog dečka kad sam Imala godinu dana: Potresna ispovest Viki iz Zadruge - Stidi se ona mene, a i ja nje
Mondo 20.03.2022
Viki je šokirala javnost na početku Zadruge, a sada i novim detaljima. Viki je šokirala javnost na početku Zadruge, a sada i novim detaljima. Učesnica Zadruge Viktorija Viki Mitrović privukla je pažnju na samom početku rijalitija potresnom pričom u kojoj… »
Majka me je ostavila zbog dečka! Bolna ispovest Viki o roditeljima i utočištu koje je našla kod bake i deke!
Alo 20.03.2022
Njene reči slamaju srce! Nemanja Vujičić, reporter emisije "Premijera - Vikend specijal", u svom segmentu "Njihovih 1800 sekundi sa Nemanjom" ugostio je aktuelnu zadrugarku Viktoriju Viki Mitrović, sa kojom je porazgovarao o njemom životu i traumatičnoj… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Tramp zapretio Iranu: Vreme vam ističe, bolje da požurite ili od vas neće ostati ništa; Iran uvodi nove procedure za prolaz brodova kroz Ormuski moreuz
RTV pre 3 satajoš 37 povezanih
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 3 satajoš 89 povezanih
Ovako izgleda Svetsko rukometno prvenstvo, Srbija zna svoj šešir
Sport klub pre 12 minutajoš 59 povezanih
Momci iz benda Lavina sleteli u Beograd nakon Evrovizije. Pometnja na aerodromu, svi gledaju u njih (video)
Blic pre 42 minutajoš 29 povezanih
Šok u Italiji u 96. minutu: Gol Nikole Štulića u nadoknadi promenio je sve u borbi za opstanak u Seriji A!
Telegraf pre 16 minutajoš 30 povezanih