Повезане вести

Речи родитеља убијеног младића из Гаџиног Хана кидају душу и срце: Судија образложио како је донео пресуду

Речи родитеља убијеног младића из Гаџиног Хана кидају душу и срце: Судија образложио како је донео пресуду

Телеграф 21.03.2022
Објављивање пресуде протекло је у инцидентној атмосфери па је интервенисала и судска стража јер су родитељи убијеног младића бурно реаговали након изрицања казне незадовољни њеном висином. Виши суд у Нишу осудио је данас… »
"Кућа нам остаде празна, ко ће сутра чашу воде да ми: Да?!" Родитељи убијеног Немање очајни након пресуде, убица с осмехом…

"Кућа нам остаде празна, ко ће сутра чашу воде да ми: Да?!" Родитељи убијеног Немање очајни након пресуде, убица с осмехом…

Блиц 21.03.2022
"Кућу ми је затворио. Он ће поново да убије кад изађе, шта је 12 година?! Можда ће сутра и мене да убије“, овим речима, кроз плач, Аница Антанасовић из Заплањске Топонице дочекала је данас у судници Вишег суда у Нишу пресуду… »
Убица се смејао током изрицања пресуде, мајка настрадалог вриштала: Милан (19) осуђен на 12 година за убиство Немање

Убица се смејао током изрицања пресуде, мајка настрадалог вриштала: Милан (19) осуђен на 12 година за убиство Немање

Мондо 21.03.2022
Милан Танић (19) из Заплањске Топонице осуђен је на 12 и по година затвора за убиство Немање Антанасовића (18) из истог села и наношење лаке повреде његовој малолетној девојци Н.С. (14). Милан Танић (19) из Заплањске… »
Кад се врати из затвора убиће још тројицу, а нашег Немање више нема Родитељи убијеног младића у сузама после изрицања…

Кад се врати из затвора убиће још тројицу, а нашег Немање више нема Родитељи убијеног младића у сузама после изрицања…

Курир 21.03.2022
Милан Танић (20) осуђен је на 12 година затвора због убиства младића Немање Атанасковића (18) и наношења тешких повреда његовој тадашњој девојци, у нишком Вишем суду јуче су били и родитељи убијеног младића. Они су судницу… »
Носила сам га рањеног на рукама: Мајка убијеног младића неутешна после пресуде

Носила сам га рањеног на рукама: Мајка убијеног младића неутешна после пресуде

Нова 21.03.2022
Виши суд у Нишу осудио је данас Милана Танића (19), из Заплањске Топонице код Гаџиног Хана, на јединствену казну од 12 година и шест месеци због убиства комшије Немање Антанасковића (18) и наношења лаких телесних повреда… »
Танић осуђен на 12 година због убиства ножем: Након туче избо пријатеља, а сада му одређена затворска казна

Танић осуђен на 12 година због убиства ножем: Након туче избо пријатеља, а сада му одређена затворска казна

Курир 21.03.2022
Милан Танић (18) осуђен је данас на јединствену казну од 12 година и шест месеци затвора због убиства вршњака Немање Атанасковића у селу Заплањска топониоца код Гаџиног хана. Судија Мирко Драшковић је детаљно појаснио… »
Смејао се док су му изрицали пресуду: 12 и по година за убиство тинејџера (18)

Смејао се док су му изрицали пресуду: 12 и по година за убиство тинејџера (18)

Нова 21.03.2022
Виши суд у Нишу осудио је данас Милана Танића (19), из Заплањске Топонице код Гаџиног Хана, на јединствену казну од 12 година и шест месеци због убиства комшије Немање Антанасковића (18) и наношења лаких телесних повреда… »
Беко кажњен са 100.000 динара, поново изостао са суђења

Беко кажњен са 100.000 динара, поново изостао са суђења

Нова 21.03.2022
Александар Здравковић, који је био осуђен на 10 година затвора због покушаја убиства бизнисмена Милана Бека у новембру 2014. године, стигао је нешто пре 11 сати у Апелациони суд у Београду, који је отворио главни претрес, како би… »
Беко кажњен са 100.000 динара због изостанка из суда

РТВ 21.03.2022
БЕОГРАД - Апелациони суд у Београду изрекао је казну од 100.000 динара Милану Беку, јер се није данас појавио на претресу пред тим судом где је требало да сведочи као оштећени у другостепеном поступку против Александра… »
Здравковић на главном претресу: Бизнисмен није стигао на саслушање

Здравковић на главном претресу: Бизнисмен није стигао на саслушање

Блиц 21.03.2022
Александар Здравковић, који је био осуђен на девет година затвора због покушаја убиства бизнисмена Милана Бека у новембру 2014. појавио се данас у Апелационом суду у Београду, који је отворио главни претрес, како би донео коначну… »

Еуроневс 21.03.2022
Апелациони суд у Београду изрекао је казну од 100.000 динара Милану Беку, јер се није данас појавио на претресу пред тим судом где је требало да сведочи као оштећени у другостепеном поступку против Александра Здравковића који се… »

Вести дана »