"Kuća nam ostade prazna, ko će sutra čašu vode da mi: Da?!" Roditelji ubijenog Nemanje očajni nakon presude, ubica s osmehom slušao sudiju: "On će sutra ponovo da ubije"

Blic 21.03.2022
"Kuća nam ostade prazna, ko će sutra čašu vode da mi: Da?!" Roditelji ubijenog Nemanje očajni nakon presude, ubica s…

"Kuću mi je zatvorio. On će ponovo da ubije kad izađe, šta je 12 godina?! Možda će sutra i mene da ubije“, ovim rečima, kroz plač, Anica Antanasović iz Zaplanjske Toponice dočekala je danas u sudnici Višeg suda u Nišu presudu Milanu Taniću (19) iz istog sela koji je osuđen na 12 godina i šest meseci zatvora za ubistvo njenog sina Nemanje Antanasovića (18) i nanošenje lake povrede njegovoj maloletnoj devojci N.S. (14).

Roditelje ubijenog mladića, dodatno je isprovociralo ponašanje Tanića koji je obrazloženje presude pratio potpuno smireno, sa blagim osmehom na licu. - Nosila sam na na rukama u kola, da mu damo pomoć, dete je sve blo izbodeno, sve je bio u lokvi krvi. A ovaj je mlad, odležaće i ponovo će da nastavi sa ubistvom, a ja više mog Nemanju ne mogu da vidim, nemam više ništa i nema pravde, nema zakona. Šta je to 12 i po godina? Ništa! - plakala je Anica posle izricanja

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »