Povezane vesti
Miljana i Nenad SE vratili u Zadrugu! Kulićeva nakon operacije ponovo u rijalitiju, a evo u kakvom joj je stanju noga! (FOTO)
Alo 23.03.2022
Miljanu ništa nije sprečilo da se vrati u Zadrugu. Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su se vratili u Belu kuću. Podsetimo, Miljana je izašla u ponedeljak kako bi se operisala jer je samo dan pre ulaska u Zadrugu polomila nogu. Čim su se pojavili u… »
Izblamirala se kao nikada do sada! Isplivao snimak na kom Dalila tvrdi da nije radila zube, a dokazi su potpuno drugačiji…
Alo 23.03.2022
Opšta pometnja u kući je nastala kada su shvatili šta se dogodilo, neki su se čak valjali po podu od smeha. Dalila Dragojević već mesecima je u žiži javnosti kako zbog prevare muža, razvoda, tako i zbog turbulentne veze sa Filipom Carem. Popularnost ipak… »
Reanimirali su me, Jedva su me probudili! Miljana nakon povratka iz bolnica ispričala sve detalje operacije, a dotakla se i…
Alo 23.03.2022
Čim su se pojavili u Beloj kući, zadrugari su se okupili oko MIljane i svi su je pitali kako se oseća. Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica su se vratili u "Zadrugu". Podsetimo, Miljana je juče operisala nogu, koju je povredila pred ulazak u… »
Vesti dana »
Studenti ETF-a odgovorili Siniši Malom: Ne znamo ni mi ko je postavio vas, ali znamo da ćemo vas skinuti sa vlasti
Nova pre 11 minutajoš 25 povezanih
Završeni radovi na cevovodu Rzav, Čačani dobili tehničku vodu
Nova ekonomija pre 1 satjoš 27 povezanih
Mali: Proizvodnja humanoidnih robota u Srbiji kreće u junu, od 1.000 do 2.000 godišnje
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih
„Koliko god paradoksalno zvučalo, optimista sam oko Novaka“
Sport klub pre 31 minutajoš 47 povezanih