Povezane vesti
Debata: U Srbiji niske stope rasta i stagnacija ako se nastavi kriza zbog rata i cena energenata
Beta 24.03.2022
Rat u Ukrajini i energetska kriza umanjiće stope privrednog rasta u Srbiji koja će zbog dominacije politike nad ekonomijom morati da se odrekne neutralnog statusa u primeni sankcija prema Rusiji, a svet ide ka blokovskoj podeli, ocenjeno je na današnoj… »
Ukrajinska kriza će smanjiti stopu privrednog rasta u Srbiji
Nova 24.03.2022
Rat u Ukrajini i energetska kriza umanjiće stope privrednog rasta u Srbiji koja će zbog dominacije politike nad ekonomijom morati da se odrekne neutralnog statusa u primeni sankcija prema Rusiji, a svet ide ka blokovskoj podeli, ocenjeno je na današnoj… »
Debata: U Srbiji niske stope rasta i stagnacija ako se nastavi kriza zbog rata
N1 Info 24.03.2022
Rat u Ukrajini i energetska kriza umanjiće stope privrednog rasta u Srbiji koja će zbog dominacije politike nad ekonomijom morati da se odrekne neutralnog statusa u primeni sankcija prema Rusiji, a svet ide ka blokovskoj podeli, ocenjeno je na debati… »
Vesti dana »
"To je mučno kad roditelji pomisle da ponovo moraju: U sudnicu..." Zora Dobričanin o ukidanju presude Kecmanovićima: "Vrlo sam indisponirana zbog toga"
Blic pre 59 minutajoš 4 povezane
Pontonski most kod Svilajnca rasklopljen zbog visokog vodostaja Velike Morave
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović u neverici: Bio sam šokiran kada su mi rekli da Parker neće igrati
Danas pre 44 minutajoš 2 povezane