Povezane vesti

Ša otkriva da li će ući u vezu sa Martinom! Svi zadrugari su ostali u šoku, a evo šta ona kaže na to!

Ša otkriva da li će ući u vezu sa Martinom! Svi zadrugari su ostali u šoku, a evo šta ona kaže na to!

Alo 24.03.2022
Ša prvi put o mogućnosti veze sa Martinom. U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Naredno pitanje postavila je Nenadu Aleksiću Ša i Martini Petrović: - Zašto ne date šansu jedno drugom? - upitila je Ivana… »
Prodana dušo, prodao si sve što si imao! Mensur se obrušio na Dejana, pa se Aleksandrin moral doveo u pitanje!

Prodana dušo, prodao si sve što si imao! Mensur se obrušio na Dejana, pa se Aleksandrin moral doveo u pitanje!

Alo 24.03.2022
Mensur i Dejan nastavljaju svoj rat žestoko, pa upleli ostale. U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Naredno pitanje postavila je Dejanu Dragojeviću i Mensuru Ajdarpašiću: - Mislim da je Mensur muva, peckam ga zato… »
Ja sam monstrum koji želi drugog! Miljana Kulić ogorčena na Nenada zbog krivice koju joj nabacuje!

Ja sam monstrum koji želi drugog! Miljana Kulić ogorčena na Nenada zbog krivice koju joj nabacuje!

Alo 24.03.2022
Nenad i Miljana nastavljaju da se raspravljaju oko Zole. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić postavila je naredno pitanje koje je bilo za Nenada Macanovića. - Zašto si raskinuo sa Miljanom? - glasilo je pitanje. - Ja… »
Car teška srca priznao! Zna koja je najveća greška bila sa Dalilom i nije u stanju više da je krije!

Car teška srca priznao! Zna koja je najveća greška bila sa Dalilom i nije u stanju više da je krije!

Alo 24.03.2022
Kaže za sebe da je primitivan! U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić postavila je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu Dragojević i Filipa Cara - Je l' moguće da ste slušali lažne infromacije, a ne vaše srce? Kad imate… »
Šta će joj Bebica reći na ovo! Miljana jutros provocirala Zolu, pa pokušala da sve preokrene!

Šta će joj Bebica reći na ovo! Miljana jutros provocirala Zolu, pa pokušala da sve preokrene!

Alo 24.03.2022
Miljana ne odustaje od Zole. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić postavila je naredno pitanje koje je bilo za Miljanu Kulić. - Je l' ti nedostajao Zola, ipak je on tvoja prva Bebica? - glasilo je pitanje. Printscreen - Nije… »
Svašta mi kaže, ne ceni ništa! Bukti rat između Milice i Mensura, on se nije suzdržao uvreda!

Svašta mi kaže, ne ceni ništa! Bukti rat između Milice i Mensura, on se nije suzdržao uvreda!

Alo 24.03.2022
Nastavlja se svađa, ne zna se ko je glasniji. U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Naredno pitanje postavila je Milici Veselinović i Mensuru Ajdarpašiću. - Šta to radi Mensur, pa si urlala na njega? - upitala je… »
Ako ti ovo smeta, prekini odmah! Aleksandra napravila opštu pometnju zbog sumnji da Dejan gleda Dalilu!

Ako ti ovo smeta, prekini odmah! Aleksandra napravila opštu pometnju zbog sumnji da Dejan gleda Dalilu!

Alo 24.03.2022
Tenzija raste kod Aleks i Dejana. Upravo je počela emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić postavila je prvo pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića. - Zašto stalno brineš ko će šta da misli, kakvo ćeš oitanje da dobiješ i ko će… »

Vesti dana »