Povezane vesti
Ša otkriva da li će ući u vezu sa Martinom! Svi zadrugari su ostali u šoku, a evo šta ona kaže na to!
Alo 24.03.2022
Ša prvi put o mogućnosti veze sa Martinom. U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Naredno pitanje postavila je Nenadu Aleksiću Ša i Martini Petrović: - Zašto ne date šansu jedno drugom? - upitila je Ivana… »
Prodana dušo, prodao si sve što si imao! Mensur se obrušio na Dejana, pa se Aleksandrin moral doveo u pitanje!
Alo 24.03.2022
Mensur i Dejan nastavljaju svoj rat žestoko, pa upleli ostale. U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Naredno pitanje postavila je Dejanu Dragojeviću i Mensuru Ajdarpašiću: - Mislim da je Mensur muva, peckam ga zato… »
Ja sam monstrum koji želi drugog! Miljana Kulić ogorčena na Nenada zbog krivice koju joj nabacuje!
Alo 24.03.2022
Nenad i Miljana nastavljaju da se raspravljaju oko Zole. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić postavila je naredno pitanje koje je bilo za Nenada Macanovića. - Zašto si raskinuo sa Miljanom? - glasilo je pitanje. - Ja… »
Car teška srca priznao! Zna koja je najveća greška bila sa Dalilom i nije u stanju više da je krije!
Alo 24.03.2022
Kaže za sebe da je primitivan! U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić postavila je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu Dragojević i Filipa Cara - Je l' moguće da ste slušali lažne infromacije, a ne vaše srce? Kad imate… »
Šta će joj Bebica reći na ovo! Miljana jutros provocirala Zolu, pa pokušala da sve preokrene!
Alo 24.03.2022
Miljana ne odustaje od Zole. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić postavila je naredno pitanje koje je bilo za Miljanu Kulić. - Je l' ti nedostajao Zola, ipak je on tvoja prva Bebica? - glasilo je pitanje. Printscreen - Nije… »
Svašta mi kaže, ne ceni ništa! Bukti rat između Milice i Mensura, on se nije suzdržao uvreda!
Alo 24.03.2022
Nastavlja se svađa, ne zna se ko je glasniji. U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Naredno pitanje postavila je Milici Veselinović i Mensuru Ajdarpašiću. - Šta to radi Mensur, pa si urlala na njega? - upitala je… »
Ako ti ovo smeta, prekini odmah! Aleksandra napravila opštu pometnju zbog sumnji da Dejan gleda Dalilu!
Alo 24.03.2022
Tenzija raste kod Aleks i Dejana. Upravo je počela emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić postavila je prvo pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića. - Zašto stalno brineš ko će šta da misli, kakvo ćeš oitanje da dobiješ i ko će… »
Vesti dana »
Blokirana sva tri mosta: Studenti i građani se okupili u Novom Sadu (foto, video)
Blic pre 3 minutajoš 42 povezane
Širom Srbije i danas protesti i petnaest minuta tišine, odavanje pošte za stradale u Novom Sadu i u svetu
RTS pre 28 minutajoš 42 povezane
Izrael krenuo sa oslobađanjem Palestinaca iz svojih zatvora u okviru nove runde razmene
Danas pre 3 satajoš 20 povezanih