Povezane vesti
Bebica na meti zadrugara! Zola ga raskrinkao, pa poručio da glumi Dragojevića!
Alo 25.03.2022
Žestok početak. Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić ušla je u Belu kuću i pušten je prvi klip. Zadrugari su imali priliku da vide razgovor Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Njih dvoje pričali su o Nenadu… »
Martina i Ša nikad bliži! Reper je pohvalio pred svima, pa poručio: Mnogo mi znači što je tu!
Alo 25.03.2022
Zadovoljan! U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten naredni klip, a imali su priliku da vide ljubavnu raspravu Martine Petrović i Nenada Aleksića Ša. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nenadu. Printscreeen You Tube - Ona je… »
Počelo raskrinkavanje bebice! Karić rešio da iznese istinu o njegovoj ljubavi sa Miljanom, uživo u emisiji poručio ovo!
Alo 25.03.2022
Progovorili! Stefan Karić je u toku radio emisije otkrio "pakleni" plan koji su Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić smislili kako bi Lazara Čolića Zolu napravili ljubomornim. Printscreen - Pošto Bebica nije hteo da dođe ovde. Ja ću razotkriti… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 3 satajoš 31 povezana

Dekanka iz Niša: Bez odgovora na "pretnje" Ministarstva - sve je nadoknadivo, životi nisu
Radio 021 pre 2 satajoš 24 povezane

Građani traže da se odlikuje tinejdžer koji je spasao 21 život: Jovan je heroj iz diskoteke smrti
Telegraf pre 1 satjoš 57 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Kompanija koja proizvodi zvučni top LRAD negirala upotrebu u Beogradu: Od spekulacija do demantija
Mondo pre 7 satijoš 27 povezanih