Povezane vesti
Ako ne dođeš čim te zove, nastaje haos! Naveli su je kao najposesivniju osobu, cimeri ostali zabezeknuti na to!
Alo 28.03.2022
Izbor za najposesivniju osobu je u toku, a dešavaju se zanimljiva razotkrivanja! Zadrugari biraju najposesivniju osobu. Na red da glasa je došao Mateja Matijević. - Uh mrtva trka između Mensura i Ša, moram Mensura da stavim - rekao je Mateja. - Moj… »
On naveo sadašnju, a njega bivša! Mensurovo izlaganje o Milici svi pomno slušali, a onda je Mina napravila preokret rekavši…
Alo 28.03.2022
U toku je izbor za najposesivniju osobu! Zadrugari biraju najposesivniju osobu. Na red da glasa je došao Marko Đedović. - Ona je mene navela a ja ću nju, to je Dalila - rekao je Đedović - Ja bih naveo Irmu jer je ona opterećena mojim životom, ali… »
Oni su najposesivnije osobe u rijalitiju! Rijaliti učesnici nemilosrdni, a onda je ustala ova zadrugarka i sve šokirala…
Alo 28.03.2022
Haos će tek nastati. Zadrugari biraju najposesivniju osobu. Prvi koji je ustao da govori o ovoj temi je Miki Đuričić. - Ja moram po prvi put da navedem Miljanu, ona je najposesivniji u vezi pogotovo - rekao je Miki. - Jao to je Matora, ona je takva i… »
Vesti dana »
Šin Bet: Dve rakete pale u dvorište Netanjahuove rezidencije u Cezareji
Telegraf pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Severna Koreja isporučila Rusiji raketne i artiljerijske sisteme dugog dometa
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 7 satijoš 1 povezana