Povezane vesti
60 Novih priča Predstavljena druga publikacija Gorana Vesića o našem glavnom gradu: Pobeda svih nas koji volimo Knjigu i…
Alo 29.03.2022
Pred vama je sada, dragi moji čitaoci, moja druga „Knjiga o Beogradu“. Ona je naša zajednička pobeda jer da niste čitali prvu knjigu i da me niste podržali, ne bih imao snage ni volje da napišem drugu, rekao je Goran Vesić na predstavljanju svoje nove… »
Od milunke Savić, do vanbračnog sina kneza mihaila: Goran Vesić predstavio novu “Knjigu o Beogradu 2” (foto/video)
Večernje novosti 28.03.2022
Foto: M. Anđela Ovo je druga knjiga o Beogradu, koja se sastoji od šezdeset priča, a koje je proteklih godina svakog petka, objavljivala beogradska Politika. U šezdeset priča našle su se i tužna priča o zaboravljenoj heroini Milunki Savić i kako ju je… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi najavili naredni veliki protest u Beogradu za 28. jun - Vidovdan
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih

Akademski plenum: Vlastima bitan privid obrazovanja, ispada da ispiti mogu biti i van fakulteta
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih

Gori najveće svetsko polje gasa u Iranu! Crni dim prekrio nebo, stigli prvi snimci
Telegraf pre 16 minutajoš 14 povezanih

Balać: Studenti u blokadi su nam poslali dokument, najavljuju nasilje i "oslobođenje Ćacilenda" 28. juna (foto, video)
Blic pre 12 minutajoš 8 povezanih