Povezane vesti
Beograd centar bokserskog sveta: Spektaklom u "Žeravici" startuje 59. Beogradski pobednik
Večernje novosti 29.03.2022
FOTO: BSS Kulturno-umetnički asovi: Una Saga Serbica, UB Dance, Danica Crnogorčević, Vojaž i Nucci zagrejaće atmosferu u "Žeravici" pre izlaska samih boksera na scenu i početka prvih borbi. Besplatan ulaz omogućiće ljubiteljima plemenite veštine… »
Dokaz da je Beograd prava sportska prestonica: Goran Vesić ne krije zadovoljstvo pred početak čuvenog turnira, Vladan Babić…
Hot sport 29.03.2022
– Srećan sam kada u Beogradu imamo velike sportske manifestacije, ove godine ih imamo baš dosta, a posebno mi je drago zbog sjajnog bokserskog turnira Beogradski pobednik koji nosi ime po nekadašnjem gradonačelniku Branku Pešiću – izjavio je… »
Vesti dana »

Brnabić: Radna večera sa Koštom i Lajen protekla u veoma pozitivnom tonu; Vučević: Važno što je Vučić razgovarao sa dvoje najvažnijih ljudi EU
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane

Uživo Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 29 minutajoš 26 povezanih

Otkriveni novi detalji Trampovih ratnih planova: Šta je sve pisalo u porukama koje niko nije smeo da vidi?
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih