Povezane vesti
Srećan sam jer će kampanja ući u istoriju Vučić: Veliko hvala hiljadama i hiljadama ljudi koji su se ova dva meseca srčano i…
Alo 31.03.2022
Poslednjeg dana predizborne kampanje gost autora i voditelja emisije Vladimira Đukanovića bio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. – Ponosan sam na tip kampanje koji smo izabrali, u kojem nismo ništa negativno govorili o našim političkim protivnicima… »
Predsednik u emisiji "Ozbiljno sa Đukom" Vučić: Borio sam se i živeo za našu zemlju svakog dana (video)
Alo 31.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji “Ozbiljno sa Đukom" Ovo je prilika da gledaoci emisije koju vodi Vladimir Đukanović svega nekoliko sati pre početka predizborne tišine od predsednika Vučića čuju odgovore na sva ključna pitanja koja… »
Vučić: Ponosan sam na kampanju, ništa loše nismo govorili o protivnicima
Telegraf 31.03.2022
Borio sam se i živeo za našu zemlju svakog dana - rekao je Vučić. Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić je za Objektiv u emisiji Vladimira Đukanovića rekao da je ponosan na tip kampanje koji je SNS izabrala i u kojoj, kako je rekao, niko ništa… »
Vesti dana »
Studenti iz Čačka i zapadne Srbije krenuli na sedmodnevno pešačenje do Novog Sada
Morava info pre 3 satajoš 24 povezane
Prelazak Srbije na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025. godine
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 41 povezana
Vremenska prognoza Srbije 25. i 26. oktobar 2025: sunčano danas, narandžasti meteo-alarm za obilne padavine na jugu sutra
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih
Amerika uvela sankcije predsedniku Kolumbije i njegovoj ženi i sinu
BBC News pre 2 satajoš 18 povezanih
Izdavači iz užičkog kraja na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu
Užice.net pre 2 satajoš 17 povezanih