Povezane vesti
Srećan sam jer će kampanja ući u istoriju Vučić: Veliko hvala hiljadama i hiljadama ljudi koji su se ova dva meseca srčano i…
Alo 31.03.2022
Poslednjeg dana predizborne kampanje gost autora i voditelja emisije Vladimira Đukanovića bio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. – Ponosan sam na tip kampanje koji smo izabrali, u kojem nismo ništa negativno govorili o našim političkim protivnicima… »
Predsednik u emisiji "Ozbiljno sa Đukom" Vučić: Borio sam se i živeo za našu zemlju svakog dana (video)
Alo 31.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji “Ozbiljno sa Đukom" Ovo je prilika da gledaoci emisije koju vodi Vladimir Đukanović svega nekoliko sati pre početka predizborne tišine od predsednika Vučića čuju odgovore na sva ključna pitanja koja… »
Vučić: Ponosan sam na kampanju, ništa loše nismo govorili o protivnicima
Telegraf 31.03.2022
Borio sam se i živeo za našu zemlju svakog dana - rekao je Vučić. Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić je za Objektiv u emisiji Vladimira Đukanovića rekao da je ponosan na tip kampanje koji je SNS izabrala i u kojoj, kako je rekao, niko ništa… »
Vesti dana »

Smanjenje marži banaka na pomolu, Tabaković: Povoljniji krediti za građane sa nižim primanjima
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih