Povezane vesti
Što se tiče morala iste smo, možda ste čak i gore od mene! Rat Marijane i Viki ne prestaje, pljušte uvrede na sve strane!
Alo 01.04.2022
Haos u Beloj kući. U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni klip u kom su imali priliku da vide razgovor Marka Osmakčića i Ane Jovanović o tome kako bi on voleo da se druži sa njom. Viktorija… »
Istraumiran sam! Ša priznao da ga Martina podseća na bivšu, pa raskrstio sa njom, a evo i šta joj je sve rekao!
Alo 01.04.2022
Nije dugo trajalo. U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni klip u kom su imali priliku da vide raspravu Martine Petrović i Nenada Aleksića Ša. Martina je prva dobila reč. Printscreen - Ja sam… »
Žalim ih oboje! Mina Vrbaški brutalno isprozivala Milicu i oktrila šta više ne želi da radi!
Alo 01.04.2022
Presekla. U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić podigla je Minu Vrbaški kako bi prokomentarisala aktuelnu temu između Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Printscreen - Ona je rekla da bi volela da si ti ovde ušla i… »
Filip i dalila raskidaju zbog mine vrbaški! Car otkrio da više nema strpljenja, a ona plače svaki dan: Bio me je strah kad…
Alo 01.04.2022
Dalila je pustila suzu, pa joj je Car prišao da je uteši. U esmisiji "Gledanje snimaka", voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima prvi video klip u kom su imali priliku da vide emotivni slom Dalile Dragojević. Printscreen - Bio me je strah kad… »
Milica napravila haos Mensuru! Veselinovićeva digla frku za crnim stolom, dok je Marijana presekla prijateljstvo sa oboje!
Alo 01.04.2022
Milica urlala na Mensura iz sveg glasa. U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni klip u kom su imali priliku da vide razgovor Milice Veselinović i Sandre Rešić o Mensuru Ajdrapašiću i njegovoj… »
Vesti dana »
Oglasilo se više javno tužilaštvo u Leskovcu: Zadržan osumnjičeni za ubistvo 17-godišnjaka, udarao ga po glavi, šutirao, sat i po kasnije dečak je bio mrtav
Kurir pre 3 satajoš 30 povezanih
"Njene stvari uzmem u ruke, mirišem i plačem": Reči majke Danke Ilić kidaju dušu: "Njen brat pita za nju, fali mi moje dete"
Blic pre 56 minutajoš 23 povezane