Повезане вести
Истраумиран сам! Ша признао да га Мартина подсећа на бившу, па раскрстио са њом, а ево и шта јој је све рекао!
Ало 01.04.2022
Није дуго трајало. У току је емисија "Гледање снимака", а водитељка Ивана Шопић најавила је задругарима наредни клип у ком су имали прилику да виде расправу Мартине Петровић и Ненада Алексића Ша. Мартина је прва добила реч… »
Што се тиче морала исте смо, можда сте чак и горе од мене! Рат Маријане и Вики не престаје, пљуште увреде на све стране!
Ало 01.04.2022
Хаос у Белој кући. У току је емисија "Гледање снимака", а водитељка Ивана Шопић најавила је задругарима наредни клип у ком су имали прилику да виде разговор Марка Осмакчића и Ане Јовановић о томе како би он волео да се дружи са… »
Филип и далила раскидају због мине врбашки! Цар открио да више нема стрпљења, а она плаче сваки дан: Био ме је страх кад је…
Ало 01.04.2022
Далила је пустила сузу, па јој је Цар пришао да је утеши. У есмисији "Гледање снимака", водитељка Ивана Шопић најавила је задругарима први видео клип у ком су имали прилику да виде емотивни слом Далиле Драгојевић. Принтсцреен -… »
Жалим их обоје! Мина Врбашки брутално испрозивала Милицу и октрила шта више не жели да ради!
Ало 01.04.2022
Пресекла. У току је емисија "Гледање снимака", а водитељка Ивана Шопић подигла је Мину Врбашки како би прокоментарисала актуелну тему између Милице Веселиновић и Менсура Ајдарпашића. Принтсцреен - Она је рекла да би волела да… »
Милица направила хаос Менсуру! Веселиновићева дигла фрку за црним столом, док је Маријана пресекла пријатељство са обоје!
Ало 01.04.2022
Милица урлала на Менсура из свег гласа. У току је емисија "Гледање снимака", а водитељка Ивана Шопић најавила је задругарима наредни клип у ком су имали прилику да виде разговор Милице Веселиновић и Сандре Решић о Менсуру… »
Вести дана »
Тухел се плаши Хрвата: Најтежи противник којег смо могли да добијемо!
Хот спорт пре 1 сатјош 22 повезане
Укинута пресуда Дијани Хркаловић: Апелациони суд наложио поновно суђење
Данас пре 6 сатијош 16 повезаних
Нетфликс преузима Ворнер брос у трансакцији вредној 82,7 милијарди долара
РТВ пре 7 сатијош 37 повезаних
Ђедовић Хандановић са представницима малих приватних бензинских станица о снабдевању нафтом
Недељник пре 5 сатијош 29 повезаних