Повезане вести

Истраумиран сам! Ша признао да га Мартина подсећа на бившу, па раскрстио са њом, а ево и шта јој је све рекао!

Истраумиран сам! Ша признао да га Мартина подсећа на бившу, па раскрстио са њом, а ево и шта јој је све рекао!

Ало 01.04.2022
Није дуго трајало. У току је емисија "Гледање снимака", а водитељка Ивана Шопић најавила је задругарима наредни клип у ком су имали прилику да виде расправу Мартине Петровић и Ненада Алексића Ша. Мартина је прва добила реч… »
Што се тиче морала исте смо, можда сте чак и горе од мене! Рат Маријане и Вики не престаје, пљуште увреде на све стране!

Што се тиче морала исте смо, можда сте чак и горе од мене! Рат Маријане и Вики не престаје, пљуште увреде на све стране!

Ало 01.04.2022
Хаос у Белој кући. У току је емисија "Гледање снимака", а водитељка Ивана Шопић најавила је задругарима наредни клип у ком су имали прилику да виде разговор Марка Осмакчића и Ане Јовановић о томе како би он волео да се дружи са… »
Филип и далила раскидају због мине врбашки! Цар открио да више нема стрпљења, а она плаче сваки дан: Био ме је страх кад је…

Филип и далила раскидају због мине врбашки! Цар открио да више нема стрпљења, а она плаче сваки дан: Био ме је страх кад је…

Ало 01.04.2022
Далила је пустила сузу, па јој је Цар пришао да је утеши. У есмисији "Гледање снимака", водитељка Ивана Шопић најавила је задругарима први видео клип у ком су имали прилику да виде емотивни слом Далиле Драгојевић. Принтсцреен -… »
Жалим их обоје! Мина Врбашки брутално испрозивала Милицу и октрила шта више не жели да ради!

Жалим их обоје! Мина Врбашки брутално испрозивала Милицу и октрила шта више не жели да ради!

Ало 01.04.2022
Пресекла. У току је емисија "Гледање снимака", а водитељка Ивана Шопић подигла је Мину Врбашки како би прокоментарисала актуелну тему између Милице Веселиновић и Менсура Ајдарпашића. Принтсцреен - Она је рекла да би волела да… »
Милица направила хаос Менсуру! Веселиновићева дигла фрку за црним столом, док је Маријана пресекла пријатељство са обоје!

Милица направила хаос Менсуру! Веселиновићева дигла фрку за црним столом, док је Маријана пресекла пријатељство са обоје!

Ало 01.04.2022
Милица урлала на Менсура из свег гласа. У току је емисија "Гледање снимака", а водитељка Ивана Шопић најавила је задругарима наредни клип у ком су имали прилику да виде разговор Милице Веселиновић и Сандре Решић о Менсуру… »

Вести дана »