Povezane vesti

Tadić: Razočaran sam ponašanjem navijača svog bivšeg kluba

Tadić: Razočaran sam ponašanjem navijača svog bivšeg kluba

Sport klub 03.04.2022
Ajaks je pobedio Groningen rezultatom 3:1, a kapiten kluba iz Amsterdama Dušan Tadić postigao je gol i zabeležio asistenciju. Upravo Groningen je bio i prvi inostrani klub Dušana Tadića, gde je prešao iz Vojvodine, zato je razočaran ponašanjem… »
VIDEO Tadić gospodski posramio huligane koji su ga pogodili u glavu

VIDEO Tadić gospodski posramio huligane koji su ga pogodili u glavu

Nova 03.04.2022
Odgovorio je iskreno šta misli o incidentu. Srpski reprezentativac Dušan Tadić osvrnuo se na nemilu situaciju koja se desila u subotu uveče. Kapiten Ajaksa je na meču sa Groningenom pogođen čašom piva u glavu i kritikovao je huligane koji su ga… »
Kapiten Srbije dobio čašu piva u glavu - Tadić: Nisam zaslužio ovakav tretman, Groningen je zaradio na meni (video)

Kapiten Srbije dobio čašu piva u glavu - Tadić: Nisam zaslužio ovakav tretman, Groningen je zaradio na meni (video)

Sportski žurnal 03.04.2022
Tadić je dres Groningena nosio od 2010. do 2012. godine kada je prešao u Tvente za 5,5 miliona evra. Branilac titule i lider Eredivizije Ajaks je kao gost pobedio Groningen 3:1. Poveli su domaći golom Larsena u 20. minutu, a u nadoknadi prvog… »
Skandal! Tadića pogodili pivom u glavu, a on je ispao šmeker: Brutalno ućutkao provokatore - a kad sam vam doneo pare!?

Skandal! Tadića pogodili pivom u glavu, a on je ispao šmeker: Brutalno ućutkao provokatore - a kad sam vam doneo pare!?

Mondo 03.04.2022
Srpski fudbaler Dušan Tadić je postigao gol bivšem klubu, a onda ga je pogodila čaša puna piva u glavu. Srpski fudbaler Dušan Tadić je postigao gol bivšem klubu, a onda ga je pogodila čaša puna piva u glavu. Srpski fudbaler Dušan Tadić nije… »
Kad srbinu pukne film: Dušan Tadić pogođen čašom piva u lice usred meča, a onda... (video)

Kad srbinu pukne film: Dušan Tadić pogođen čašom piva u lice usred meča, a onda... (video)

Večernje novosti 02.04.2022
FOTO: AP/Tanjug Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, a i amsterdamskih "kopljanika", vodio je svoju ekipu do nove pobede u holanskom šampionatu, ali tek nakon što su mu "na žulj" stali navijači rivala. Ajaks je, naime, gostovao Tadićevom bivšem… »

Vesti dana »