Povezane vesti

Naprednjaci proslavili sa tortom na kojoj Vučić izlazi iz frižidera (FOTO)

Naprednjaci proslavili sa tortom na kojoj Vučić izlazi iz frižidera (FOTO)

Danas 04.04.2022
Nakon što se sinoć obratio javnosti i rekao da je na predsedničkim izborima u Srbiji osvojio gotovo 60 odsto glasova i time proglasio pobedu, predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, partijske kolege su obradovale tortom, ali ne običnom. Naime… »
Pokazalo se da u predizbornoj kampanji kritike ne prolaze! Stručnjaci o izborima: Građane zanima program koji se izlaže

Pokazalo se da u predizbornoj kampanji kritike ne prolaze! Stručnjaci o izborima: Građane zanima program koji se izlaže

Kurir 04.04.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je u svom obraćanju nakon zatvaranja biračkih mesta rekao: "Procenjujemo da je na izbore izašlo oko 3.840.000 ljudi. Neko je želeo da napravi probleme, a sve je proteklo u najboljem redu. Zadovoljan sam što… »
Poklon naprednjaka: Torta Vučića kako izlazi iz frižidera

Poklon naprednjaka: Torta Vučića kako izlazi iz frižidera

Radio 021 04.04.2022
Nakon obraćanja iz štaba SNS-a i nakon što je proglasio pobedu na izborima, Aleksandar Vučić dobio je poklon od stranačkih kolega. U pitanju je torta, a tema je on kako izlazi iz frižidera. Naprednjaci su na binu izneli tortu u obliku frižidera… »
Polemika Vučića i novinarke N1: Vi meni da pokvarite raspoloženje večeras, to je nemoguće

Polemika Vučića i novinarke N1: Vi meni da pokvarite raspoloženje večeras, to je nemoguće

Danas 04.04.2022
Obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon izbora obeležila je, između ostalog, i rasprava sa reporterkom N1 Žaklinom Tatalović. U trenutku kada je mikrofon dobila novinarka N1, Vučić je zamolio da joj se prvo on obrati. „Mogu da vas… »
Vučić: Srbija se dramatično pomerila u desno

Vučić: Srbija se dramatično pomerila u desno

Vesti online 04.04.2022
Lider SNS, kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da je uticaj ukrajinske krize bio ogroman na rezultate današnjih izbora, i da se Srbija dramatično pomerila u desno. Najavio je da će lista koju je predvodio voditi… »
Vučić: Srbija se dramatično pomerila u desno, razgovaraćemo i sa onima koji su najudaljeniji od nas

Vučić: Srbija se dramatično pomerila u desno, razgovaraćemo i sa onima koji su najudaljeniji od nas

Danas 04.04.2022
Večeras je 3,8 miliona ljudi izašlo na izbore, ogroman broj ljudi, najveći u poslednje vreme, suštinski sve je proteklo u najboljem redu, rekao je večeras predsednik SNS-a i Srbije Aleksandar Vučić, nakon što je posle pozdravnog aplauza kroz suze… »
Vučić: Naša lista i Đilasova lista zbog svađa pretrpele najveći udar, ostali su to iskoristili

Vučić: Naša lista i Đilasova lista zbog svađa pretrpele najveći udar, ostali su to iskoristili

Blic 04.04.2022
Želim prvo da čestitam svima. Ono što je važno za zemlju je da je uticaj ukrajinske krize bio ogroman na rezultate izbora, da se Srbija dramatično pomerila na desno. Vodićemo računa o tome prilikom formiranja Vlade. Ovo vam govorim jer će Srbija… »
"Vi meni da pokvarite raspoloženje večeras: - to je nemoguće" Vučić odgovorio novinarki: "Oraspoložite se, sigurna ruka…

"Vi meni da pokvarite raspoloženje večeras: - to je nemoguće" Vučić odgovorio novinarki: "Oraspoložite se, sigurna ruka…

Blic 04.04.2022
Vi meni da pokvarite raspoloženje večeras - to je nemoguće - odgovorio je večeras Aleksandar Vučić, predsednik Srbije nakon što je proglasio pobedu, prema preliminarnim rezultatima, na izborima u Srbiji. Vučić je, nakon čitanja rezultata… »
„Oraspoložite se, sigurna ruka vas vodi“: Polemika Vučića i Žakline VIDEO

„Oraspoložite se, sigurna ruka vas vodi“: Polemika Vučića i Žakline VIDEO

Nova 04.04.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras javnosti iz izbornog štaba Srpske napredne stranke i saopštio rezultate današnjih izbora umesto Republičke izborne komisije, koja je saopštila da će to učiniti sutra. Njegovo obraćanje… »
Najbizarniji momenat iz SNS štaba – torta s Vučićevom figurom FOTO

Najbizarniji momenat iz SNS štaba – torta s Vučićevom figurom FOTO

Nova 04.04.2022
Pobeda u prvom krugu sa gotovo 60 odsto, poređenje sa Nikolom Pašićem, sigurna ruka koja nas vodi kroz istoriju i nova polemika sa novinarima N1, samo su neke od situacija koje su obeležile večerašnje obraćanje Aleksandra Vučića u izbornom štabu… »

Vesti dana »