Повезане вести

Ти си копија далиле! Дејан својим коментаром разбеснео Миљану и Бебицу, направио карамбол за време састанка!

Ти си копија далиле! Дејан својим коментаром разбеснео Миљану и Бебицу, направио карамбол за време састанка!

Ало 04.04.2022
Хаос за црним столом! Након што је у Белу кућу послато писмо у ком се наводи да задругари морају да бирају највећу кукавицу у кући, овонедељни вођа Сања Грујић је дала реч Менсуру Ајдарашићу: - Хоћу само да кажем да мене не… »
Мики и Марко на ивици физичког конфликта! Задругари ушли дубоко у сукоб, обезбеђење је морало да реагује!

Мики и Марко на ивици физичког конфликта! Задругари ушли дубоко у сукоб, обезбеђење је морало да реагује!

Ало 04.04.2022
Мики је изгубио сво стрпљење које је имао. Велики шеф је задругарима послао писмо и обавестио их да ће бирати највећу кукавицу међу њима. Реч је добио Мики Ђуричић. Принтсцреен - Жао ми је Јањуша што је отишао. По мени Вики и… »
Свађа на крв и нож! Ирма и Мића заратили, пљуште увреде, прозивке и тешке речи!

Свађа на крв и нож! Ирма и Мића заратили, пљуште увреде, прозивке и тешке речи!

Ало 04.04.2022
Озбиље увреде су пале, Ирма твдри да је гора од Миће у свађи. Велики шеф је задругарима послао писмо и обавестио их да ће бирати највећу кукавицу међу њима, овонедељни вођа Сања Грујић је реч дала Н енаду Мацановићу Бебици. -… »
Оставио си жену и децу у кредитима! Анђела осула рафалну паљбу по Груји, ударила најниже!

Оставио си жену и децу у кредитима! Анђела осула рафалну паљбу по Груји, ударила најниже!

Ало 04.04.2022
Хаос. Велики шеф је задругарима послао писмо и обавестио их да ће бирати највећу кукавицу међу њима, овонедељни вођа Сања Грујић је реч дала Далили Драгојевић. Принтсцреен - За мене је МЦ Алекс јер не сме да призна симпатије… »
Утриповао си слобу радановића! Невиђени хаос у Белој кући, Груја због јавне прељубе стављен на стуб срама, морао да се умеша…

Утриповао си слобу радановића! Невиђени хаос у Белој кући, Груја због јавне прељубе стављен на стуб срама, морао да се умеша…

Ало 04.04.2022
Задругари немају милости према Грујићу. Велики шеф је задругарима послао писмо и обавестио их да ће бирати највећу кукавицу међу њима, овонедељни вођа Сања Грујић је реч дала Миљани Кулић. - Прво Матеја Матијевић јер је желео… »

Вести дана »