Povezane vesti
Ti si kopija dalile! Dejan svojim komentarom razbesneo Miljanu i Bebicu, napravio karambol za vreme sastanka!
Alo 04.04.2022
Haos za crnim stolom! Nakon što je u Belu kuću poslato pismo u kom se navodi da zadrugari moraju da biraju najveću kukavicu u kući, ovonedeljni vođa Sanja Grujić je dala reč Mensuru Ajdarašiću: - Hoću samo da kažem da mene ne može da navedu pitanja… »
Miki i Marko na ivici fizičkog konflikta! Zadrugari ušli duboko u sukob, obezbeđenje je moralo da reaguje!
Alo 04.04.2022
Miki je izgubio svo strpljenje koje je imao. Veliki šef je zadrugarima poslao pismo i obavestio ih da će birati najveću kukavicu među njima. Reč je dobio Miki Đuričić. Printscreen - Žao mi je Janjuša što je otišao. Po meni Viki i Marko. Ne mogu da… »
Svađa na krv i nož! Irma i Mića zaratili, pljušte uvrede, prozivke i teške reči!
Alo 04.04.2022
Ozbilje uvrede su pale, Irma tvdri da je gora od Miće u svađi. Veliki šef je zadrugarima poslao pismo i obavestio ih da će birati najveću kukavicu među njima, ovonedeljni vođa Sanja Grujić je reč dala N enadu Macanoviću Bebici. - Dejan jer nije rešio sve… »
Ostavio si ženu i decu u kreditima! Anđela osula rafalnu paljbu po Gruji, udarila najniže!
Alo 04.04.2022
Haos. Veliki šef je zadrugarima poslao pismo i obavestio ih da će birati najveću kukavicu među njima, ovonedeljni vođa Sanja Grujić je reč dala Dalili Dragojević. Printscreen - Za mene je MC Aleks jer ne sme da prizna simpatije prema Matoroj, i Martina… »
Utripovao si slobu radanovića! Neviđeni haos u Beloj kući, Gruja zbog javne preljube stavljen na stub srama, morao da se umeša…
Alo 04.04.2022
Zadrugari nemaju milosti prema Grujiću. Veliki šef je zadrugarima poslao pismo i obavestio ih da će birati najveću kukavicu među njima, ovonedeljni vođa Sanja Grujić je reč dala Miljani Kulić. - Prvo Mateja Matijević jer je želeo vezu sa Anđelom mesec i… »
Vesti dana »
Valić Nedeljković: Svih osam članova Saveta REM bilo za monitoring Informera, nešto se desilo od 10 do 12 časova
Danas pre 55 minutajoš 29 povezanih
Kreni-promeni: Diplomatska predstavništva opstruišu prijave za glasanje u inostranstvu
Radio 021 pre 4 satijoš 25 povezanih
Penjaroja: Moramo da sprečimo brze napade Pariza, ekipa ima prostora za napredak
RTS pre 36 minutajoš 31 povezana
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 1 satjoš 69 povezanih