Povezane vesti
"Skrivao sam da Imam tumor": Selektor Holandije Luj van Gal obelodanio da se leči od teške bolesti
Večernje novosti 05.04.2022
KROZ najteže trenutke u životu prolazi Luj van Gal. Iskusni stručnjak, selektor Holandije, obelodanio je u nedelju uveče prilikom gostovanja na holandskoj televiziji RTL da boluje od agresivnog raka prostate, da je već prošao kroz 25 tretmana, kao i da… »
Užas: Proslavljeni fudbalski trener boluje od raka, strašne vesti je saopštio u programu uživo!
Hot sport 05.04.2022
Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Luj van Gal saopštio je sinoć loše vesti. Gostujući na jednoj holandskoj televiziji, proslavljeni stručnjak je otkrio da boluje od raka prostate. Van Gal je ovu vest već neko vreme krio od svojih fudbalera… »
Vesti dana »
"Sećam se kad sam ugledao Novaka": Siner pamti šta se desilo pre 15 godina i strepi od najvećeg
Mondo pre 52 minutajoš 49 povezanih
Milionske povorke na Hamneijevom ispraćaju u Nadžafu i Karbali
Politika pre 38 minutajoš 21 povezana
Đoković u svom 15. polufinalu Vimbldona: Iskontrolisao sam nerve, ovo su momenti zbog kojih i dalje igram
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 23 povezane
Pljusak u Beogradu Evo gde se dalje širi kišni oblak koji donosi i grmljavinu i kada će razvedravanje
Blic pre 18 minutajoš 18 povezanih