Povezane vesti
Nalet virusa gripa: Dočekao skidanje maski
Moj Novi Sad 06.04.2022
U Srbiji su laboratorijski potvrđena sva tri tipa virusa gripa A (H1), A(H3) i tip B. U cirkulaciji je trenutno dominantan A(H3) tip virusa. Broj zaraženih i dalje raste, iako smo u periodu godine kada je grip već uveliko trebalo da se povlači. Međutim… »
Veoma zarazan virus širi se Srbijom Cirkulišu tri soja, najviše prisutan onaj sa težom kliničkom slikom
Alo 06.04.2022
Sve se pomerilo, zbog korone. Virusi koji su bili suspregnuti zbog maski, izolacija, sa skidanjem maski i promenom ritma života počeli su da bujaju. Iako u ovom periodu godine grip već uveliko treba da se povlači, brojke zaraženih se sve više povećavaju… »
Vesti dana »
U Beogradu već preko 30, a Pančevo gori na 33! Nestvaran presek temperatura u 9 sati, RHMZ za celu Srbiju upalio najviši stepen upozorenja
Blic pre 39 minutajoš 37 povezanih
Kako da se prijavite za 6.000 dinara koje daje država punoletnim građanima?
Jugmedia pre 8 minutajoš 22 povezane
BLOG UŽIVO Požar kod Magliča lokalizovan, na Stolovima pod kontrolom, vatra tokom noći prošla pored Šušare u Deliblatskoj peščari
Insajder pre 43 minutajoš 23 povezane
"Iznenađeni su što sam najavio izbore?" Vučić obilazi četiri okruga u Srbiji: "Izašao sam im u susret, nisu mnogo srećni, žive u iracionalnom svetu" (video)
Blic pre 8 minutajoš 20 povezanih
Do 6.000 dinara možete i bez podnošenja zahteva - evo kako da proverite da li ste prijavljeni u Akcionarskom društvu
Kamatica pre 48 minutajoš 18 povezanih