Povezane vesti
Zaljubio se u prodavačicu epruveta! Miki razvezao o zadrugarima, šokiran Grujinim ponašanjem, otkrio mnoge detalje i o…
Alo 06.04.2022
Miki izrevoltiran ponašanjem zadrugara, opleo po svima redom. Miki Đuričić je u Rajskom vrtu razgovarao sa Drvetom mudrosti od ljubanim odnosima u Beloj kući: - Zdravo kako si? - upitalo je Drvo. Printscreen - Ja nisam dobro, sedeo sam i video Gruju… »
Prevario je celu Srbiju! Zadrugar ukrao identitet drugog čoveka, predstavljao se lažno svih ovih godina!
Alo 06.04.2022
Svi su bili godinama u zabludi. Miki Đuričić je došao kod Drveta mudrosti u Rajskom vrtu i tom prilikom ej rekao jednu frapantnu stvar koja je šokirala mnoge! - Ja nisam pčelar, moj komšija je, i ja kada sam se prijavljivao za rijaliti tražili… »
Vesti dana »

Završena blokada Informera: Demonstranti vikali "izađi, Dragane", Vučićević vodio program uživo: "Blokaderi su ekstremisti, ovo je talačka kriza"
Blic pre 10 minutajoš 81 povezana

"Porođaj i operacije bili su na ulici": Oglasio se srpski konzul iz Bangkoka o stanju posle zemljotresa: Posledice će biti katastrofalne!
Blic pre 3 satajoš 53 povezane

Žuti, japanski autobusi "penzionisani" u Beogradu; Tokom ceremonije verbalni okršaj između Šapića i građana
Insajder pre 7 satijoš 21 povezana